ALTINORDU'DA HUZUR OPERSYONU

Asayiş 20.01.2017 - 16:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3800+ kez okundu.
 

ALTINORDU'DA HUZUR OPERSYONU

Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Altınordu’da gerçekleştirdikleri Huzur Operasyonu’nda 6 adet ruhsatsız tabanca yakalanırken aranan 8 kişi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “İlimizde genellikle mahalle aralarında ve ikamet altlarında bulunan özellikle içkili mekanlar olmak üzere tüm umuma açık yerlerde ve son 3 ay içerisinde İl Emniyet Müdürlüğümüzce İlimiz genelinde huzur uygulamaları icra edilmektedir” denildi. Yapılan huzur uygulamalarında bin 895 işyeri, 15 bin 397 şahıs incelenmiş olup, 8 aranan şahıs yakalandığı belirtildi. Ayrıca 79 işyerine idari işlem, 73 şahsa ise adli ve idari işlem yapıldı. 4 adet tabanca ele geçirilirken, Ordu Üniversitesi karşısındaki polis kontrol noktasında Giresun-Ordu karayolu Cumhuriyet Mahallesi bölgesinde ise şüpheli bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Altınordu’da gerçekleştirdikleri Huzur Operasyonu’nda 6 adet ruhsatsız tabanca yakalanırken aranan 8 kişi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “İlimizde genellikle mahalle aralarında ve ikamet altlarında bulunan özellikle içkili mekanlar olmak üzere tüm umuma açık yerlerde ve son 3 ay içerisinde İl Emniyet Müdürlüğümüzce İlimiz genelinde huzur uygulamaları icra edilmektedir” denildi.

Yapılan huzur uygulamalarında bin 895 işyeri, 15 bin 397 şahıs incelenmiş olup, 8 aranan şahıs yakalandığı belirtildi. Ayrıca 79 işyerine idari işlem, 73 şahsa ise adli ve idari işlem yapıldı. 4 adet tabanca ele geçirilirken, Ordu Üniversitesi karşısındaki polis kontrol noktasında Giresun-Ordu karayolu Cumhuriyet Mahallesi bölgesinde ise şüpheli bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.