ALTINORDU BELEİDYESPOR SEZONA HAZIRLANIYOR

Spor 11.10.2017 - 23:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2546+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEİDYESPOR SEZONA HAZIRLANIYOR

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Ordu 1. Amatör kümede mücadele eden Altınordu Belediyespor sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.Yeni sezon öncesi takımın moral motivasyon açısından iyi durumda olduğunu ifade eden Teknik Heyet, bu sene hedeflerinin BAL ligi olduğunu söyledi. 3 sezon final mücadelesinde BAL Ligi baraj maçı oynamayı kaybettiklerini ifade eden Teknik Direktörü Ergin Döner,takımın yeni sezon öncesi moral ve motivasyon açısından çok iyi konumda olduğunu bu sezon hedeflerinin, BAL ligine katılmak olduğunu” ifade etti.  “Alt Yapıya Önem Veriyoruz” Altınordu Belediyespor olarak alt yapıya önem verdiklerini ve alt yapı antrenörleri sayesinde Ordu’nun adeta futbolcu fabrikası haline geldiklerini ifade eden Döner, bu ekip ve bu çocuklarımız ile gelecek yıllar çok iyi işlere imza atacağız.” şeklinde konuştu. Altınordu Belediyespor’un başarılı futbolcuları Kadir Atasever ve Anıl Bayraktar ise, takımın her zamankinden daha fazla inançlı olduğunu belirttiler. Kadir Atasever, konuşmasında; “Büyük bir camiada futbol oynuyoruz. 3 yıldır hedeflediğimiz BAL Ligine yükselmek. Takımdaki bütün arkadaşlarımız bu hisse sahipler” dedi. Anıl Bayraktar ise,” Bu sene BAL Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Yönetimimizin ve Altınordu Belediye Başkanımızın bizlerden beklentisi bu yönde olduğunu biliyoruz. Gruplarda oynayacağımız her maç bizim için final maçı niteğindedir”  ifadelerini kullandı.   
Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Ordu 1. Amatör kümede mücadele eden Altınordu Belediyespor sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.Yeni sezon öncesi takımın moral motivasyon açısından iyi durumda olduğunu ifade eden Teknik Heyet, bu sene hedeflerinin BAL ligi olduğunu söyledi.

3 sezon final mücadelesinde BAL Ligi baraj maçı oynamayı kaybettiklerini ifade eden Teknik Direktörü Ergin Döner,takımın yeni sezon öncesi moral ve motivasyon açısından çok iyi konumda olduğunu bu sezon hedeflerinin, BAL ligine katılmak olduğunu” ifade etti.

 “Alt Yapıya Önem Veriyoruz”

Altınordu Belediyespor olarak alt yapıya önem verdiklerini ve alt yapı antrenörleri sayesinde Ordu’nun adeta futbolcu fabrikası haline geldiklerini ifade eden Döner, bu ekip ve bu çocuklarımız ile gelecek yıllar çok iyi işlere imza atacağız.” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyespor’un başarılı futbolcuları Kadir Atasever ve Anıl Bayraktar ise, takımın her zamankinden daha fazla inançlı olduğunu belirttiler.

Kadir Atasever, konuşmasında; “Büyük bir camiada futbol oynuyoruz. 3 yıldır hedeflediğimiz BAL Ligine yükselmek. Takımdaki bütün arkadaşlarımız bu hisse sahipler” dedi.

Anıl Bayraktar ise,” Bu sene BAL Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Yönetimimizin ve Altınordu Belediye Başkanımızın bizlerden beklentisi bu yönde olduğunu biliyoruz. Gruplarda oynayacağımız her maç bizim için final maçı niteğindedir”  ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.