ALTINORDU BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Eğitim 30.12.2015 - 17:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3177+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

Eğitime verdiği desteklerle ön plana çıkan Altınordu Belediyesi bu desteklere bir yenisini daha ekledi.

Altınordu Belediyesi tarafından bu zamana kadar okullara park, çevre düzenlemesi gibi birçok hizmet ve yardım yaparken Durugöl Ortaokulu'na sıra yardımı yaptı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Durugöl Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler yeni sıralarda oturmanın mutluluğunu yaşarken Başkan Tekintaş yaptığı açıklamada, en büyük hizmetin gençlere yapılan yatırımlar olduğunu söyledi. BAŞKAN TEKİNTAŞ: " GENÇLERE YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR" Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Altınordulu hemşehrilerimizin huzur ve refahı için gece gündüz demeden ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Beton Yol projesi, Asfalt, Baskı Beton Kaldırım, Köprü gibi bir çok projenin yanı sıra geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizede katkı sağlamaya devam ediyoruz. İlçemizdeki her okula mutlaka elimiz dokunmuştur. Buna dış mahallelerimizde dahildir. Bir çok okulumuzda park, çevre düzenlemesi, engeli öğrencilerimizin eğitim gördükleri sınıfları, görme engelli öğrencilerimiz için yürüyüş yolu gibi hizmetleri sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Durugöl Ortaokulunda bir sınıfımızın sıralarını değiştirdik. Öğrencilerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 
Eğitime verdiği desteklerle ön plana çıkan Altınordu Belediyesi bu desteklere bir yenisini daha ekledi.

Altınordu Belediyesi tarafından bu zamana kadar okullara park, çevre düzenlemesi gibi birçok hizmet ve yardım yaparken Durugöl Ortaokulu'na sıra yardımı yaptı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Durugöl Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi.

Öğrenciler yeni sıralarda oturmanın mutluluğunu yaşarken Başkan Tekintaş yaptığı açıklamada, en büyük hizmetin gençlere yapılan yatırımlar olduğunu söyledi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: " GENÇLERE YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR"

Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Altınordulu hemşehrilerimizin huzur ve refahı için gece gündüz demeden ekibimiz ile birlikte çalışıyoruz. Beton Yol projesi, Asfalt, Baskı Beton Kaldırım, Köprü gibi bir çok projenin yanı sıra geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizede katkı sağlamaya devam ediyoruz. İlçemizdeki her okula mutlaka elimiz dokunmuştur. Buna dış mahallelerimizde dahildir. Bir çok okulumuzda park, çevre düzenlemesi, engeli öğrencilerimizin eğitim gördükleri sınıfları, görme engelli öğrencilerimiz için yürüyüş yolu gibi hizmetleri sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Durugöl Ortaokulunda bir sınıfımızın sıralarını değiştirdik. Öğrencilerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.