ALTINORDU BELEDİYESİ YAZ FUTBOL OKULU’NDA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR

Spor 05.07.2015 - 03:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3511+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ YAZ FUTBOL OKULU’NDA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR

Altınordu Belediyesi Yaz Futbol Okulu kapılarını geleceğin futbolcularına açtı. 6 – 14 yaş grubundan 72 kişinin katıldığı antrenman Durugöl 1 Nolu Sentetik Sahada gerçekleşti.

Teknik Direktör Ergin Döner, Altyapı Antrenörü Atilla Yücel, Mutlu Demir, Adem Mağden, Nurullah Başköy ile Kaleci Antrenörü Oğuz Aksu nezaretinde gerçekleşen antrenmanı ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için belediye olarak Üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Sporculara seslenen Başkan Tekintaş, “Sportif, ahlaki, dostluk ve kardeşlik yönünden çok başarılı adımlar atmanız gerekiyor” dedi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş ; “Altınordu Belediyesi olarak her yönüyle sportif faaliyetleri sürdürürken, sizlerin yetişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Biraz daha içinizden yetenekli olan arkadaşlarımızı gerek Orduspor’un, gerekse amatör kulüplerin alt yapısını oluşturmak üzere, özellikle de Altınordu Belediyemizin başarılı bir yol kat edebilmesi için yer almasını diliyoruz. Onun için çok çalışmanız gerekiyor. Özellikle hem sportif yönden, hem de ahlaki, dostluk ve kardeşlik yönünden çok başarılı adımlar atmanız gerekiyor. İnanıyorum ki; buradaki teknik ekip, başkan yardımcılarımız la beraber, belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğümüzün bünyesindeki çalışan arkadaşlarımız sizin için her türlü gayreti, özveriyi göstereceklerdir. Gerek malzeme, saha ve çalışacağınız alanlar açısından, gerekse spor dışı faaliyetlerinizi sürdüreceğiniz çalışmalar açısından elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ve esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Aileleriniz sizi, bize güvenerek gönderiyor. Biz de bu güveni en üst seviyede sizlere hissettirmemiz lazım. Yetişecek olan sporcularımızın, özellikle hem spor ahlakı ile, hem de futbol becerisi ile, bunun yanı sıra eğitim ve öğretimlerini de aksatmadan eğitimdeki başarısıyla geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağı mızın bilinmesini isterim” şeklinde konuştu. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09:00 – 11:00 arasında gerçekleşecek kamp dönemi, 1 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek ve yetenekli olan futbolcular alt yapıya kazandırılacak
Altınordu Belediyesi Yaz Futbol Okulu kapılarını geleceğin futbolcularına açtı. 6 – 14 yaş grubundan 72 kişinin katıldığı antrenman Durugöl 1 Nolu Sentetik Sahada gerçekleşti.

Teknik Direktör Ergin Döner, Altyapı Antrenörü Atilla Yücel, Mutlu Demir, Adem Mağden, Nurullah Başköy ile Kaleci Antrenörü Oğuz Aksu nezaretinde gerçekleşen antrenmanı ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi için belediye olarak Üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Sporculara seslenen Başkan Tekintaş, “Sportif, ahlaki, dostluk ve kardeşlik yönünden çok başarılı adımlar atmanız gerekiyor” dedi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş ;

Altınordu Belediyesi olarak her yönüyle sportif faaliyetleri sürdürürken, sizlerin yetişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Biraz daha içinizden yetenekli olan arkadaşlarımızı gerek Orduspor’un, gerekse amatör kulüplerin alt yapısını oluşturmak üzere, özellikle de Altınordu Belediyemizin başarılı bir yol kat edebilmesi için yer almasını diliyoruz. Onun için çok çalışmanız gerekiyor. Özellikle hem sportif yönden, hem de ahlaki, dostluk ve kardeşlik yönünden çok başarılı adımlar atmanız gerekiyor. İnanıyorum ki; buradaki teknik ekip, başkan yardımcılarımız la beraber, belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğümüzün bünyesindeki çalışan arkadaşlarımız sizin için her türlü gayreti, özveriyi göstereceklerdir. Gerek malzeme, saha ve çalışacağınız alanlar açısından, gerekse spor dışı faaliyetlerinizi sürdüreceğiniz çalışmalar açısından elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ve esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Aileleriniz sizi, bize güvenerek gönderiyor. Biz de bu güveni en üst seviyede sizlere hissettirmemiz lazım. Yetişecek olan sporcularımızın, özellikle hem spor ahlakı ile, hem de futbol becerisi ile, bunun yanı sıra eğitim ve öğretimlerini de aksatmadan eğitimdeki başarısıyla geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağı mızın bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09:00 – 11:00 arasında gerçekleşecek kamp dönemi, 1 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek ve yetenekli olan futbolcular alt yapıya kazandırılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.