ALTINORDU BELEDİYESİ VE YEŞİLAY SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Sağlık 05.03.2017 - 16:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3503+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ VE YEŞİLAY SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

Altınordu Belediyesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şube Başkanlığı tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle "Bisikletini Al Gel- Ordu Şehri Bisiklet Turu" etkinliği düzenlendi.

 Altınordu Atatürk Anıtı'nda başlayan etkinliğe Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilay Ordu Şube Başkanı Cengiz Keskin, Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt ve vatandaşlar katıldı.               Atatürk anıtında başlayan şehir turu 10 kilometrelik parkurun ardından  yine başlanılan noktada son buldu.                         BAŞKAN TEKİNTAŞ: "ALKOLÜN VE SİGARANIN TOPLUMDA AÇMIŞ OLDUĞU YARALARI GÖRÜYORUZ"               Başkan Engin Tekintaş, etkinliğe gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtirken, burada yaptığı konuşmada,"Sağlığımız için olmazsa olmazlardan biri spordur. Sağlıklı yaşam için hepimizin yapması gerekir. Hem işe gidip gelmeyi hem de spor yapmayı sağlayabilmek için Büyükşehir belediyemiz yeni bisiklet yollarıyla, sahil düzenlemeleri ile bu çalışmaya katkı sunuyor. Bizde bugün Yeşilay Haftası dolayısıyla sağlıklı yaşama katkı sunmak için böyle bir programın ortağı olduk.   Projeyi Yeşilay ile birlikte yürütüyoruz. Yeşilay yöneticilerini de tebrik ediyorum. Bugün burada belirlenen rota da şehir içi turumuzu atacağız. Altınordu Belediyesi olarak bu çalışmalara geçmiş de olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmaya devam edeceğiz. Bugün gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor. Bisikletini al gel kampanyasında ve özellikle bugünkü yapılan yarışmada pek çok Altınordulu kardeşimizin yer aldığını görüyoruz. Çocuklarımıza örnek olabilmek, alttan gelen neslin sağlıklı yaşama kendini yönlendirebilmesi için bu tür çalışmaları önemli. Şehir de sadece alt yapı ve üst yapı oluşturmakla kalmıyoruz, bir yandan kültür ve sportif faaliyetler diğer taraftan da sağlıklı yaşama katkı sunabilecek uygulamalara destek veriyoruz. Alkolün ve sigaranın toplumda açmış olduğu yaraları gördüğümüz için ve gençlerimizi bu maddelerden uzak tutabilmek ve sağlıklı yaşama yönlendire bilmek adına bu tür uygulamaları desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.               BAŞKAN KESKİN:" ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"   Yeşilay Ordu Şube Başkanı Cengiz Keskin, Altınordu Belediyesi'ne etkinliğe sağladığı katkıdan dolayı teşekkür etti.             Başkan Keskin, konuşmasında " 1 - 7 Mart Yeşil ay haftası olduğu için güzel bir etkinlik olsun istedik.  Bu proje için Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'a teşekkür ediyoruz. Bu uygulama için ne gerekiyorsa bizlere sağladı ve güzel bir etkilik ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Ümit ediyorum bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda Belediye Başkanımız hep yanımızda olacaktır.  Güzel bir hava ve katılımda çok güzel gönlümüz arzu eder ki; bu etkinliği sadece 1 - 7 Mart Yeşilay Haftasında değil, periyodik olarak sürekli hale getirmemiz gerekiyor" ifadeleri kullandı.                 Şehir turunun ardından tura katılan bisikletçilere değişik hediyeler verilirken, bir şanslı kişiye de kura ile bisiklet hediye edildi
Altınordu Belediyesi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ordu Şube Başkanlığı tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle "Bisikletini Al Gel- Ordu Şehri Bisiklet Turu" etkinliği düzenlendi.

 Altınordu Atatürk Anıtı'nda başlayan etkinliğe Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilay Ordu Şube Başkanı Cengiz Keskin, Ordu Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt ve vatandaşlar katıldı.

 

            Atatürk anıtında başlayan şehir turu 10 kilometrelik parkurun ardından  yine başlanılan noktada son buldu.

           

            BAŞKAN TEKİNTAŞ: "ALKOLÜN VE SİGARANIN TOPLUMDA AÇMIŞ OLDUĞU YARALARI GÖRÜYORUZ"

 

            Başkan Engin Tekintaş, etkinliğe gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtirken, burada yaptığı konuşmada,"Sağlığımız için olmazsa olmazlardan biri spordur. Sağlıklı yaşam için hepimizin yapması gerekir. Hem işe gidip gelmeyi hem de spor yapmayı sağlayabilmek için Büyükşehir belediyemiz yeni bisiklet yollarıyla, sahil düzenlemeleri ile bu çalışmaya katkı sunuyor. Bizde bugün Yeşilay Haftası dolayısıyla sağlıklı yaşama katkı sunmak için böyle bir programın ortağı olduk.   Projeyi Yeşilay ile birlikte yürütüyoruz. Yeşilay yöneticilerini de tebrik ediyorum. Bugün burada belirlenen rota da şehir içi turumuzu atacağız. Altınordu Belediyesi olarak bu çalışmalara geçmiş de olduğu gibi bundan sonra da katkı sunmaya devam edeceğiz. Bugün gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor. Bisikletini al gel kampanyasında ve özellikle bugünkü yapılan yarışmada pek çok Altınordulu kardeşimizin yer aldığını görüyoruz. Çocuklarımıza örnek olabilmek, alttan gelen neslin sağlıklı yaşama kendini yönlendirebilmesi için bu tür çalışmaları önemli. Şehir de sadece alt yapı ve üst yapı oluşturmakla kalmıyoruz, bir yandan kültür ve sportif faaliyetler diğer taraftan da sağlıklı yaşama katkı sunabilecek uygulamalara destek veriyoruz. Alkolün ve sigaranın toplumda açmış olduğu yaraları gördüğümüz için ve gençlerimizi bu maddelerden uzak tutabilmek ve sağlıklı yaşama yönlendire bilmek adına bu tür uygulamaları desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

            BAŞKAN KESKİN:" ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

 

Yeşilay Ordu Şube Başkanı Cengiz Keskin, Altınordu Belediyesi'ne etkinliğe sağladığı katkıdan dolayı teşekkür etti.

            Başkan Keskin, konuşmasında " 1 - 7 Mart Yeşil ay haftası olduğu için güzel bir etkinlik olsun istedik.  Bu proje için Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'a teşekkür ediyoruz.

Bu uygulama için ne gerekiyorsa bizlere sağladı ve güzel bir etkilik ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Ümit ediyorum bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda Belediye Başkanımız hep yanımızda olacaktır.  Güzel bir hava ve katılımda çok güzel gönlümüz arzu eder ki; bu etkinliği sadece 1 - 7 Mart Yeşilay Haftasında değil, periyodik olarak sürekli hale getirmemiz gerekiyor" ifadeleri kullandı.

 

 

            Şehir turunun ardından tura katılan bisikletçilere değişik hediyeler verilirken, bir şanslı kişiye de kura ile bisiklet hediye edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.