Altaş Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış...

Eğitim 16.05.2014 - 13:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4303+ kez okundu.
 

Altaş Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış...

Özel Altaş Koleji, Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrenciler tarafından toplanan kullanıma hazır içerisinde kıyafet, oyuncak ve kırtasiye ürünlerinin olduğu yardım paketi ihtiyacı olan vatandaşlara ve çocuklara ulaştırılmak üzere Altınordu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Özel Altaş Koleji öğrencileri ve öğretmenleri Ferahnaz Kalyoncu, ilk olarak Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, öğrenci ve öğretmenleri yaptıkları bu çalışmadan dolayı tebrik etti. Ziyaretin ardından öğrencilerin hazırladığı yardım paketleri Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Köleoğlu’na teslim edildi. GARİP: “ HERKESİN ÖRNEK ALMASINI İSTİYORUZ” Burada konuşan öğrenci Zeynep Sude Garip, “ Bu projeye öncelikle oyuncak kampanyası ile başladık ve daha sonra bu yardım kampanyasını genişlettik. Evimizdeki fazla eşyalarımız ile arkadaşlarımıza destek olmak istedik. Bu davranışımızı herkesin örnek almasını istiyoruz” dedi. KALYONCU: “ BU TÜR PROJELER BU YAŞTAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Özel Altaş Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Ferahnaz Kalyoncu, Bu yaştaki çocukların kişiliklerinin oluşması için bu tür projelerin önemli olduğunu belirtti. Kalyoncu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Okulumuzda sürekli çalışan bir çok kulübümüz var. Bunlardan bir tanesi ise Sosyal Yardımlaşma Kulübüdür. Bu kulüpte öğrenciler evlerinde fazla olan kırtasiye, oyuncak, kıyafet konusunda liderlik yaparak onların toplanmasını sağladılar. Bizde belediyenin böyle bir birimi olduğunu bildiğimiz için hazırladığımız paketleri buraya teslim ettik. Bundan sonrada inşallah gereken her şey öğrencilerimiz tarafından yapılacaktır.” şeklinde konuştu MÜDÜR KÖLEOĞLU: “BU DAVRANIŞIN HERKESE ÖRNEK OLMASINI DİLERİM” Altınordu Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Köleoğlu ise “ Öğrencilerimizin bu davranışından dolayı mutlu olduk. Gerçekten örnek bir davranış sergilediler. Almış olduğumuz bu yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu davranışın herkese örnek olmasını dilerim. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim”      
Özel Altaş Koleji, Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrenciler tarafından toplanan kullanıma hazır içerisinde kıyafet, oyuncak ve kırtasiye ürünlerinin olduğu yardım paketi ihtiyacı olan vatandaşlara ve çocuklara ulaştırılmak üzere Altınordu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Özel Altaş Koleji öğrencileri ve öğretmenleri Ferahnaz Kalyoncu, ilk olarak Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, öğrenci ve öğretmenleri yaptıkları bu çalışmadan dolayı tebrik etti.

Ziyaretin ardından öğrencilerin hazırladığı yardım paketleri Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Köleoğlu’na teslim edildi.

GARİP: “ HERKESİN ÖRNEK ALMASINI İSTİYORUZ”

Burada konuşan öğrenci Zeynep Sude Garip, “ Bu projeye öncelikle oyuncak kampanyası ile başladık ve daha sonra bu yardım kampanyasını genişlettik. Evimizdeki fazla eşyalarımız ile arkadaşlarımıza destek olmak istedik. Bu davranışımızı herkesin örnek almasını istiyoruz” dedi.

KALYONCU: “ BU TÜR PROJELER BU YAŞTAKİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Özel Altaş Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Ferahnaz Kalyoncu, Bu yaştaki çocukların kişiliklerinin oluşması için bu tür projelerin önemli olduğunu belirtti.

Kalyoncu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Okulumuzda sürekli çalışan bir çok kulübümüz var. Bunlardan bir tanesi ise Sosyal Yardımlaşma Kulübüdür. Bu kulüpte öğrenciler evlerinde fazla olan kırtasiye, oyuncak, kıyafet konusunda liderlik yaparak onların toplanmasını sağladılar. Bizde belediyenin böyle bir birimi olduğunu bildiğimiz için hazırladığımız paketleri buraya teslim ettik. Bundan sonrada inşallah gereken her şey öğrencilerimiz tarafından yapılacaktır.” şeklinde konuştu

MÜDÜR KÖLEOĞLU: “BU DAVRANIŞIN HERKESE ÖRNEK OLMASINI DİLERİM”

Altınordu Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Köleoğlu ise “ Öğrencilerimizin bu davranışından dolayı mutlu olduk. Gerçekten örnek bir davranış sergilediler. Almış olduğumuz bu yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu davranışın herkese örnek olmasını dilerim. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim”

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.