ALTINORDU’YA YENİ BİR ULAŞIM GÜZERGAHI

Gündem 12.01.2022 - 23:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3851+ kez okundu.
 

ALTINORDU’YA YENİ BİR ULAŞIM GÜZERGAHI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde konut ve nüfus yoğunluğunun arttığı bölgelerde altyapıyı sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde konut ve nüfus yoğunluğunun arttığı bölgelerde altyapıyı sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturuyor. Karşıyaka Mahallesi’nde Şehit Birol Yıldırım Bulvarı ile Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’nı birbirine bağlayan 1024 ve 1032 Sokağı yeni bir güzergaha kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, yol üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Ordu’da Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve hizmete sunduğu projeler kenti geleceğe hazırlıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor. Altınordu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, belirlenen plan ve program dahilinde il genelindeki birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi. KARŞIYAKA MAHALLESİ’NDE İKİ BULVARA YENİ BAĞLANTI YOLU Genel Sekreter Alp, “Şehit Birol Yıldırım Bulvarı ile Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’nı birbirine bağlayan Karşıyaka Mahallesi’ndeki 1024 ve 1032 Sokak üzerinde yeni bir güzergahı hizmete sunduk. Altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Kış şartlarına rağmen havaların iyi olduğu günlerde, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde de sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor” dedi. HUZUR SOKAĞI SICAK  ASFALTLA BULUŞTU İlçe merkezlerindeki sorunların çözümü için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Genel Sekreter Alp, “Altınordu ilçemizde Şoförler Cemiyeti’nin önünde yer alan Huzur Sokağı yıllardır asfaltlanmadan beklemekteydi. Orayı da asfalta kavuşturduk. Fırsat buldukça, hava şartları elverdiği oranda çalışmalarımız sürüyor. Önümüzde kış var. Sıcak karışımın rahatlıkla dökülebileceği dönemde bu çalışmaları sürdüreceğiz. İlimizin ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu. MUHTAR AŞÇI’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR Karşıyaka Mahalle Muhtarı Nuri Aşçı ise “Karşıyaka Mahallemiz gelişmeye çok açık bir mahalle. Altyapı ve asfalt çalışmalarıyla bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde konut ve nüfus yoğunluğunun arttığı bölgelerde altyapıyı sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde konut ve nüfus yoğunluğunun arttığı bölgelerde altyapıyı sil baştan yenileyerek sıcak asfalta kavuşturuyor. Karşıyaka Mahallesi’nde Şehit Birol Yıldırım Bulvarı ile Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’nı birbirine bağlayan 1024 ve 1032 Sokağı yeni bir güzergaha kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, yol üzerinde sıcak asfalt çalışması başlattı.
Ordu’da Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve hizmete sunduğu projeler kenti geleceğe hazırlıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezleri de sıcak asfalt konforuyla buluşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor.
Altınordu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde devam eden altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, belirlenen plan ve program dahilinde il genelindeki birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.
KARŞIYAKA MAHALLESİ’NDE İKİ BULVARA YENİ BAĞLANTI YOLU
Genel Sekreter Alp, “Şehit Birol Yıldırım Bulvarı ile Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı’nı birbirine bağlayan Karşıyaka Mahallesi’ndeki 1024 ve 1032 Sokak üzerinde yeni bir güzergahı hizmete sunduk. Altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Kış şartlarına rağmen havaların iyi olduğu günlerde, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde de sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
HUZUR SOKAĞI SICAK 
ASFALTLA BULUŞTU
İlçe merkezlerindeki sorunların çözümü için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Genel Sekreter Alp, “Altınordu ilçemizde Şoförler Cemiyeti’nin önünde yer alan Huzur Sokağı yıllardır asfaltlanmadan beklemekteydi. Orayı da asfalta kavuşturduk. Fırsat buldukça, hava şartları elverdiği oranda çalışmalarımız sürüyor. Önümüzde kış var. Sıcak karışımın rahatlıkla dökülebileceği dönemde bu çalışmaları sürdüreceğiz. İlimizin ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.
MUHTAR AŞÇI’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Karşıyaka Mahalle Muhtarı Nuri Aşçı ise “Karşıyaka Mahallemiz gelişmeye çok açık bir mahalle. Altyapı ve asfalt çalışmalarıyla bizlere destek veren Büyükşehir Belediye
Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.