ALTINORDU “TEMİZ ŞEHİR ALTINORDU”YA YAKIŞIR ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 04.07.2022 - 13:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3727+ kez okundu.
 

ALTINORDU “TEMİZ ŞEHİR ALTINORDU”YA YAKIŞIR ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ortaya koyduğu çalışmalarla her kesimin takdirini ve beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik ekipleri yaz mevsiminde sıcaklıkların artmasıyla birlikte ek önlemleri devreye aldı.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ortaya koyduğu çalışmalarla her kesimin takdirini ve beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik ekipleri yaz mevsiminde sıcaklıkların artmasıyla birlikte ek önlemleri devreye aldı. Ekipler, şehrin her noktasında dört koldan sürdürdükleri titiz çalışmalarla Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’luları temiz bir şehirde yaşatma sözü ve kararlılığı doğrultusunda vardiya usulü ile çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. TEMİZLİKTE YAZ MEVSİMİ İÇİN EK ÖNLEMLER DEVREDE Başkan Tören’in Altınordu Belediyesine kazandırdığı modern ekipmanlar ve araçlarla temizlik çalışmalarını daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine getiren Temizlik Timleri sokak ve caddelerin basınçlı suyla yıkanması, süpürülmesi ve evsel atıkların toplanması gibi rutin faaliyetlerinin yanı sıra yaz mevsimine özel çalışmalarda gerçekleştiriyor. Konteynerler ve çevrelerinde bakteri oluşumunu engellemek adına titiz ve yoğun bir çalışma yürüten ekipler, yer altı ve yer üstü tüm konteynerleri köpüklü suyla yıkayıp özel solüsyonlar ile de dezenfekte ederek steril hale getiriyor. TEMİZ VE HİJYENİK PARKLAR İÇİN EKİPLER MESAİDE Altınordu Temizlik ekipleri, ayrıca şehir genelinde Altınordu’lu çocukların ve vatandaşların sıklıkla kullandığı park ve yeşil alanlar ile okul bahçelerinde yürüttüğü rutin çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Parkları köşe bucak temizleyen ekipler, basınçlı su ile oyun grupları başta olmak üzere oturma bankları, kamelyalar ve spor aletlerini özenle yıkayıp dezenfekte ederek hijyenik ortamlar . BAŞKAN TÖREN “TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Özverili çalışmaları için tüm temizlik ekibine teşekkür eden Başkan Aşkın Tören, “arkadaşlarımızın takdire şayan çalışmaları ve gayretleri sonucu Temizlik bizim işimiz diyor ve bu iddiamızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Emekleri ve özverili çalışmaları için tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak hayatın her alanında Altınordu ailemize ve şehrimize yakışır hizmetlerimizi kesintisiz devam ettireceğiz” diye konuştu. 
Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ortaya koyduğu çalışmalarla her kesimin takdirini ve beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik ekipleri yaz mevsiminde sıcaklıkların artmasıyla birlikte ek önlemleri devreye aldı.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ortaya koyduğu çalışmalarla her kesimin takdirini ve beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik ekipleri yaz mevsiminde sıcaklıkların artmasıyla birlikte ek önlemleri devreye aldı. Ekipler, şehrin her noktasında dört koldan sürdürdükleri titiz çalışmalarla Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’luları temiz bir şehirde yaşatma sözü ve kararlılığı doğrultusunda vardiya usulü ile çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

TEMİZLİKTE YAZ MEVSİMİ İÇİN EK ÖNLEMLER DEVREDE

Başkan Tören’in Altınordu Belediyesine kazandırdığı modern ekipmanlar ve araçlarla temizlik çalışmalarını daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine getiren Temizlik Timleri sokak ve caddelerin basınçlı suyla yıkanması, süpürülmesi ve evsel atıkların toplanması gibi rutin faaliyetlerinin yanı sıra yaz mevsimine özel çalışmalarda gerçekleştiriyor. Konteynerler ve çevrelerinde bakteri oluşumunu engellemek adına titiz ve yoğun bir çalışma yürüten ekipler, yer altı ve yer üstü tüm konteynerleri köpüklü suyla yıkayıp özel solüsyonlar ile de dezenfekte ederek steril hale getiriyor.

TEMİZ VE HİJYENİK PARKLAR İÇİN EKİPLER MESAİDE

Altınordu Temizlik ekipleri, ayrıca şehir genelinde Altınordu’lu çocukların ve vatandaşların sıklıkla kullandığı park ve yeşil alanlar ile okul bahçelerinde yürüttüğü rutin çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Parkları köşe bucak temizleyen ekipler, basınçlı su ile oyun grupları başta olmak üzere oturma bankları, kamelyalar ve spor aletlerini özenle yıkayıp dezenfekte ederek hijyenik ortamlar .

BAŞKAN TÖREN “TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Özverili çalışmaları için tüm temizlik ekibine teşekkür eden Başkan Aşkın Tören, “arkadaşlarımızın takdire şayan çalışmaları ve gayretleri sonucu Temizlik bizim işimiz diyor ve bu iddiamızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Emekleri ve özverili çalışmaları için tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak hayatın her alanında Altınordu ailemize ve şehrimize yakışır hizmetlerimizi kesintisiz devam ettireceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.