ALTINORDU SPOR KOMPLEKSİNE YENİ TRİBÜN

Spor 24.04.2022 - 23:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3895+ kez okundu.
 

ALTINORDU SPOR KOMPLEKSİNE YENİ TRİBÜN

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle 500 kişilik tribün ihalesini gerçekleştirdik. 2 Nolu saha ve 3 nolu saha arasındaki boş alana 500 kişilik çelik konsollu tribün yapılacak.

Ordu Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi 2 nolu sahaya 500 kişilik tribün yapılacak.  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'ya yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzalanmasının ardından Ordu Valiliği himayelerinden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışmalar başlatılmıştı.  Altınordu İlçesinde Karşıyaka Mahallesinde bulunan Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi 2 nolu Futbol Sahasına spor severlerin müsabakaları takip edebilmesi için 500 kişilik tribün yapım işi ihalesi yapıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “ Spor Toto Altınordu Spor Kompleksinde bulunduğumuz alan 2 nolu sahamızın tribün yapılacağı alan. Bugün itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle 500 kişilik tribün ihalesini gerçekleştirdik. 2 Nolu saha ve 3 nolu saha arasındaki boş alana 500 kişilik çelik konsollu tribün yapılacak. Böylelikle Spor Toto Altınordu Spor Kompleksimizde bulunan 2 nolu futbol sahamızda da tribün eksikliği giderilmiş olacak. Seyirciler özellikle maçları izlemekte zorluk çekiyordu. Maç trafiğinde de seyircili maçları sadece 1 nolu sahada oynatıyorduk. Bundan sonra hem 1 nolu sahada hem 2 nolu sahada amatör müsabakaları seyirciler tribünden takip edebilecek. İzleyicilerimize şimdiden hayırlı olsun.  Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah spor tesisimizin tüm eksiklikleri adım adım tamamlanmış olacak. 
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle 500 kişilik tribün ihalesini gerçekleştirdik. 2 Nolu saha ve 3 nolu saha arasındaki boş alana 500 kişilik çelik konsollu tribün yapılacak.

Ordu Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi 2 nolu sahaya 500 kişilik tribün yapılacak.
 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'ya yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzalanmasının ardından Ordu Valiliği himayelerinden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışmalar başlatılmıştı.
 Altınordu İlçesinde Karşıyaka Mahallesinde bulunan Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi 2 nolu Futbol Sahasına spor severlerin müsabakaları takip edebilmesi için 500 kişilik tribün yapım işi ihalesi yapıldı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “ Spor Toto Altınordu Spor Kompleksinde bulunduğumuz alan 2 nolu sahamızın tribün yapılacağı alan. Bugün itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle 500 kişilik tribün ihalesini gerçekleştirdik. 2 Nolu saha ve 3 nolu saha arasındaki boş alana 500 kişilik çelik konsollu tribün yapılacak. Böylelikle Spor Toto Altınordu Spor Kompleksimizde bulunan 2 nolu futbol sahamızda da tribün eksikliği giderilmiş olacak. Seyirciler özellikle maçları izlemekte zorluk çekiyordu. Maç trafiğinde de seyircili maçları sadece 1 nolu sahada oynatıyorduk. Bundan sonra hem 1 nolu sahada hem 2 nolu sahada amatör müsabakaları seyirciler tribünden takip edebilecek. İzleyicilerimize şimdiden hayırlı olsun.  Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah spor tesisimizin tüm eksiklikleri adım adım tamamlanmış olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.