ALTINORDU’NUN ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Gündem 01.07.2022 - 14:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3456+ kez okundu.
 

ALTINORDU’NUN ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesi’nin hem kent merkezinde hem kırsalda dört koldan sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyice htirdi.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesi’nin hem kent merkezinde hem kırsalda dört koldan sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyice htirdi. Başkan Tören’in kırsal mahallelerde yılların sorunlarına kalıcı çözüm üreten yol çalışmaları hız kesmeden devam ederken, kent merkezinde ise şehrin çehresini değiştiren altyapı ve üstyapı atağı sürüyor.  DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SIRASI SARAY VE SELİMİYE SOKAKLARINDA Şehir merkezinde yıllardır girilmeyen sokakları ve caddeleri tek tek sağlıklı altyapıya ardından konforlu üstyapıya kavuşturan Altınordu Belediyesi, Selimiye mahallesi hamam deresi ve 225. Sokak ve Saray mahallesi 176. sokaklarda modern değişim ve dönüşüm için start verdi. Tarihi dokuya sahip çıkan, estetik aynı zamanda modern üstyapılar ile vatandaşların büyük beğenisini toplayan Altınordu Belediyesi, tarihi mahallelerde başlattığı dekoratif doğal begonit taşlarla sokak yenileme uygulamasını da yaygınlaştırıyor. Saray mahallesi 176. Sokak ve Selimiye mahallesi hamam deresi sokak ile 225. Sokakta başlayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentin tarihi izlerini taşıyan sokaklar dekoratif doğal begonit taş uygulamasıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak. BAŞKAN TÖREN, “HERKESİN YAŞAMAKTAN KEYİF ALACAĞI VE HUZUR BULACAĞI BİR ŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ” Merkezde ve kırsalda birçok noktada eş zamanlı devam eden çalışmalar için belediye ekiplerinin yoğun bir mesai verdiklerini dile getiren Başkan Aşkın Tören, “Tüm çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı bir plan ve program dahilinde tamamen belediyemizin öz kaynakları ile sürdürüyoruz. Yaşanabilir ve modern bir şehrin ilk şartı olan sağlıklı altyapı için mahallelerimizi adeta şantiyeye çevirdik. Çoğu yerlerde yıllardır kazma dahi vurulmamış sokaklarımızı alt ve üstyapısı ile modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Çalışmalarımız sonunda kentimizin özellikle tarihi sokakları herkesin gezip görmek isteyeceği bir güzelliğe kavuşuyor. Kent kimliği ve estetiği öncelikli bu özel çalışmalarımız tarihi mahallelerimizde devam edecek” şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri uzun yıllardır bekledikleri çalışmalarını başlamasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.
Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesi’nin hem kent merkezinde hem kırsalda dört koldan sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyice htirdi.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordu Belediyesi’nin hem kent merkezinde hem kırsalda dört koldan sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım yatırımları ile yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyice htirdi.

Başkan Tören’in kırsal mahallelerde yılların sorunlarına kalıcı çözüm üreten yol çalışmaları hız kesmeden devam ederken, kent merkezinde ise şehrin çehresini değiştiren altyapı ve üstyapı atağı sürüyor.

 DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SIRASI SARAY VE SELİMİYE SOKAKLARINDA

Şehir merkezinde yıllardır girilmeyen sokakları ve caddeleri tek tek sağlıklı altyapıya ardından konforlu üstyapıya kavuşturan Altınordu Belediyesi, Selimiye mahallesi hamam deresi ve 225. Sokak ve Saray mahallesi 176. sokaklarda modern değişim ve dönüşüm için start verdi.

Tarihi dokuya sahip çıkan, estetik aynı zamanda modern üstyapılar ile vatandaşların büyük beğenisini toplayan Altınordu Belediyesi, tarihi mahallelerde başlattığı dekoratif doğal begonit taşlarla sokak yenileme uygulamasını da yaygınlaştırıyor. Saray mahallesi 176. Sokak ve Selimiye mahallesi hamam deresi sokak ile 225. Sokakta başlayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentin tarihi izlerini taşıyan sokaklar dekoratif doğal begonit taş uygulamasıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak.

BAŞKAN TÖREN, “HERKESİN YAŞAMAKTAN KEYİF ALACAĞI VE HUZUR BULACAĞI BİR ŞEHİR İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Merkezde ve kırsalda birçok noktada eş zamanlı devam eden çalışmalar için belediye ekiplerinin yoğun bir mesai verdiklerini dile getiren Başkan Aşkın Tören, “Tüm çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı bir plan ve program dahilinde tamamen belediyemizin öz kaynakları ile sürdürüyoruz. Yaşanabilir ve modern bir şehrin ilk şartı olan sağlıklı altyapı için mahallelerimizi adeta şantiyeye çevirdik. Çoğu yerlerde yıllardır kazma dahi vurulmamış sokaklarımızı alt ve üstyapısı ile modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Çalışmalarımız sonunda kentimizin özellikle tarihi sokakları herkesin gezip görmek isteyeceği bir güzelliğe kavuşuyor. Kent kimliği ve estetiği öncelikli bu özel çalışmalarımız tarihi mahallelerimizde devam edecek” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri uzun yıllardır bekledikleri çalışmalarını başlamasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.