ALTINORDU MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET

Gündem 03.10.2018 - 14:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1740+ kez okundu.
 

ALTINORDU MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve Altınordu ilçesi mahalle muhtarlarını ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve Altınordu ilçesi mahalle muhtarlarını ağırladı. BAŞKAN TEKİNTAŞ,“781 MAHALLE ADINA ÜSTLENDİĞİMİZ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ” Üzerine aldığı sorumluluğun hizmete dönüştürülmesi noktasında muhtarların desteğine bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Asıl olan millete hizmet etmek milletin bütünlüğü içerisinde gönül bağını kurabilmek. Böyle noktada bir kader çizgisi içerisinde olmanın ağır sorumluluğunun farkındayız. Millet adına üstlenmiş olduğumuz bu sorumluluğun yine milletimiz adına en iyi şekilde hizmete dönüştürülmesi, bu vesile ile birlik, beraberlik, kardeşlik ve gönül bağı içerisinde bu sistemin geleceğe taşınabilmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizin işbirliğinize ihtiyacımız var.19 ilçe ve 781 mahalle adına üstlendiğimiz sorumluluğun son derece önemli olduğunun farkında olarak hizmete devam edeceğiz. Bu zamana kadar hizmet etmiş olan Sayın Başkanımıza ve tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız olarak hem önemli desteğinizi hem işbirliğinizi hem de ihtiyaç duyduğumuz da koşarak geldiğinizi bilmenin, onu yaşamanın mutluluğuyla yola devam etmeyi bir görev ve borç biliyorum” dedi. DERNEK BAŞKANI ÖZTÜRK,“DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ” Başkan Tekintaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ise, “ Bizler her türlü hizmetinizde yanınızdayız ve desteğimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve Altınordu ilçesi mahalle muhtarlarını ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve Altınordu ilçesi mahalle muhtarlarını ağırladı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ,“781 MAHALLE ADINA ÜSTLENDİĞİMİZ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

Üzerine aldığı sorumluluğun hizmete dönüştürülmesi noktasında muhtarların desteğine bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Asıl olan millete hizmet etmek milletin bütünlüğü içerisinde gönül bağını kurabilmek. Böyle noktada bir kader çizgisi içerisinde olmanın ağır sorumluluğunun farkındayız. Millet adına üstlenmiş olduğumuz bu sorumluluğun yine milletimiz adına en iyi şekilde hizmete dönüştürülmesi, bu vesile ile birlik, beraberlik, kardeşlik ve gönül bağı içerisinde bu sistemin geleceğe taşınabilmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizin işbirliğinize ihtiyacımız var.19 ilçe ve 781 mahalle adına üstlendiğimiz sorumluluğun son derece önemli olduğunun farkında olarak hizmete devam edeceğiz. Bu zamana kadar hizmet etmiş olan Sayın Başkanımıza ve tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız olarak hem önemli desteğinizi hem işbirliğinizi hem de ihtiyaç duyduğumuz da koşarak geldiğinizi bilmenin, onu yaşamanın mutluluğuyla yola devam etmeyi bir görev ve borç biliyorum” dedi.

DERNEK BAŞKANI ÖZTÜRK,“DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Başkan Tekintaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ise, “ Bizler her türlü hizmetinizde yanınızdayız ve desteğimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.