ALTINORDU’DA HEDEF 3 PUAN

Spor 25.01.2019 - 16:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3815+ kez okundu.
 

ALTINORDU’DA HEDEF 3 PUAN

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2018-2019 sezonunun ikinci yarısına 4-2’lik Ünye 1957 Spor galibiyeti ile başlayan Altınordu Belediyespor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Safranbolu Belediyespor maçının hazırlıklarını ise yaptığı antrenmanla tamamladı. Altınordu Belediyespor tesislerinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın son bölümünde ise iki farklı takım oluşturularak yarı sahada çift kale maç yapıldı. DÖNER: “SAFRANBOLU MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ” Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, Ünye deplasmanın da alınan galibiyeti Safranbolu maçı ile taçlandırmak istediklerini söyledi. Oyuncuların en iyi şekilde hazırlandığını aktaran ve taraftarları maça davet eden Döner, “Ligin ikinci yarısına Ünye 1957 Spor maçı ile giriş yaptık ve sahadan alnımızın akı ile çıkmayı başardık. Ünye’de aldığımız galibiyeti taçlandırmak adına kendi sahamızda oynayacağımız Safranbolu Belediyespor maçını da kazanmak istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız müsabaka da en iyi sonucu almak adına var güçleriyle çalışmalarını tamamladılar. Altınordu Belediyespor ligi en iyi yerde bitirmek için teknik heyetiyle ve futbolcusuyla ellerinden geleni yapacaktır. Biz Ordu’nun takımıyız, tüm Ordulular her zaman bizi desteklemeli bu nedenle tüm taraftarlarımızı maçı izlemeye davet ediyorum” dedi. 27 Ocak Pazar günü Karşıya 1 Nolu sahada oynanacak olan Altınordu Belediyespor-Safranbolu Belediyespor müsabakası saat 14.00’da başlayacak. 
Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2018-2019 sezonunun ikinci yarısına 4-2’lik Ünye 1957 Spor galibiyeti ile başlayan Altınordu Belediyespor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Safranbolu Belediyespor maçının hazırlıklarını ise yaptığı antrenmanla tamamladı.

Altınordu Belediyespor tesislerinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın son bölümünde ise iki farklı takım oluşturularak yarı sahada çift kale maç yapıldı.

DÖNER: “SAFRANBOLU MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, Ünye deplasmanın da alınan galibiyeti Safranbolu maçı ile taçlandırmak istediklerini söyledi. Oyuncuların en iyi şekilde hazırlandığını aktaran ve taraftarları maça davet eden Döner, “Ligin ikinci yarısına Ünye 1957 Spor maçı ile giriş yaptık ve sahadan alnımızın akı ile çıkmayı başardık. Ünye’de aldığımız galibiyeti taçlandırmak adına kendi sahamızda oynayacağımız Safranbolu Belediyespor maçını da kazanmak istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız müsabaka da en iyi sonucu almak adına var güçleriyle çalışmalarını tamamladılar. Altınordu Belediyespor ligi en iyi yerde bitirmek için teknik heyetiyle ve futbolcusuyla ellerinden geleni yapacaktır. Biz Ordu’nun takımıyız, tüm Ordulular her zaman bizi desteklemeli bu nedenle tüm taraftarlarımızı maçı izlemeye davet ediyorum” dedi.

27 Ocak Pazar günü Karşıya 1 Nolu sahada oynanacak olan Altınordu Belediyespor-Safranbolu Belediyespor müsabakası saat 14.00’da başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.