ALTINORDU BELEDiYESPOR START VERDi

Spor 09.08.2018 - 16:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2868+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDiYESPOR START VERDi

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kampına Erzurum Yüksek İrtifa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla start verdi.

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kampına Erzurum Yüksek İrtifa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla start verdi. 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum’da sürdüreceği 2. etap kampının ilk çalışmasını Teknik Direktör Ergin Döner yönetiminde gerçekleştirdi. Erzurum Yüksek İrtifa Tesisleri'nde iki bölüm halinde gerçekleşen 2. etap kampının ilk antrenmanında futbolcular, birinci bölümde düz koşu ve 5’e 2 oyunu, ikinci bölümünde ise arttırmalı koşu ve kuvvet çalışması yaptı. Takım daha sonra yaptığı dinlenme koşusu ile çalışmayı sonlandırdı. Antrenmanda ayrıca Altınordu Belediyespor kalecileri Ali Köksal, Mustafa Fehmi Dündar ve Mert Yaşar, Kaleci Antrenörü Oğuz Aksu ile çalıştı. DÖNER: “ALTINORDU BELEDİYESPOR KULÜBÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ” Erzurum kampının ilk gününde açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, başarılı geçen ilk etap çalışmasının ardından 2. etap kampına başladıklarını söyledi. Çok iyi bir kamp ortamı olduğunu ve kamp süresince hazırlık maçları yaparak sezona hazırlanacaklarını aktaran Döner, “1. etap kamp çalışmamızı Ordu’da gerçekleştirdik ve çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Şimdi ise 2. etap kamp çalışmaları için geldiğimiz Erzurum’da ilk çalışmamızla hazırlıklarımızla start verdik. Erzurum kampında en iyi şekilde kondisyonumuzu yükleyip, oyun anlayışımızı sahaya yansıtarak lige girmek istiyoruz. Futbolcularımız yüksek rakımda yaptıkları antrenmanlarla oksijen depolayıp en iyi şekilde çalışarak kendilerini hazır hale getiriyorlar. Yapılan tüm bu çalışmalarla Altınordu Belediyespor Kulübü’nü temsil eder bir hale gelerek en iyi şekilde hizmet etmek ve başarılı olmak istiyoruz” dedi.    Erzurum kampı süresince günde çift idman yapacak olan Altınordu Belediyespor, antrenmanlarla ve hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecek. Bu kapsamda Altınordu Belediyespor ilk hazırlık maçını BAL ligi takımlarından Haçkaspor ile karşılaşacak.    
Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kampına Erzurum Yüksek İrtifa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla start verdi.

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kampına Erzurum Yüksek İrtifa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla start verdi.
2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum’da sürdüreceği 2. etap kampının ilk çalışmasını Teknik Direktör Ergin Döner yönetiminde gerçekleştirdi. Erzurum Yüksek İrtifa Tesisleri'nde iki bölüm halinde gerçekleşen 2. etap kampının ilk antrenmanında futbolcular, birinci bölümde düz koşu ve 5’e 2 oyunu, ikinci bölümünde ise arttırmalı koşu ve kuvvet çalışması yaptı. Takım daha sonra yaptığı dinlenme koşusu ile çalışmayı sonlandırdı.
Antrenmanda ayrıca Altınordu Belediyespor kalecileri Ali Köksal, Mustafa Fehmi Dündar ve Mert Yaşar, Kaleci Antrenörü Oğuz Aksu ile çalıştı.
DÖNER: “ALTINORDU BELEDİYESPOR KULÜBÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
Erzurum kampının ilk gününde açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, başarılı geçen ilk etap çalışmasının ardından 2. etap kampına başladıklarını söyledi. Çok iyi bir kamp ortamı olduğunu ve kamp süresince hazırlık maçları yaparak sezona hazırlanacaklarını aktaran Döner, “1. etap kamp çalışmamızı Ordu’da gerçekleştirdik ve çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Şimdi ise 2. etap kamp çalışmaları için geldiğimiz Erzurum’da ilk çalışmamızla hazırlıklarımızla start verdik. Erzurum kampında en iyi şekilde kondisyonumuzu yükleyip, oyun anlayışımızı sahaya yansıtarak lige girmek istiyoruz. Futbolcularımız yüksek rakımda yaptıkları antrenmanlarla oksijen depolayıp en iyi şekilde çalışarak kendilerini hazır hale getiriyorlar. Yapılan tüm bu çalışmalarla Altınordu Belediyespor Kulübü’nü temsil eder bir hale gelerek en iyi şekilde hizmet etmek ve başarılı olmak istiyoruz” dedi.   
Erzurum kampı süresince günde çift idman yapacak olan Altınordu Belediyespor, antrenmanlarla ve hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecek. Bu kapsamda Altınordu Belediyespor ilk hazırlık maçını BAL ligi takımlarından Haçkaspor ile karşılaşacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.