ALTINORDU BELEDİYESPOR, KAZANDI

Spor 19.11.2018 - 15:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1684+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESPOR, KAZANDI

Altınordu Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 1074 Çankırı Spor’u Mehmet Batuhan Şenel’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Altınordu Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 1074 Çankırı Spor’u Mehmet Batuhan Şenel’in attığı golle 1-0 mağlup etti. Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi Altınordu Belediyespor, ligin 9. Haftasında 1074 Çankırı Spor’a konuk oldu. Çankırı Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Karşılıklı birçok pozisyonun yaşandığı maçın ilk yarısında dakikalar 45+1’i gösterirken sahneye Mehmet Batuhan Şenel çıktı. Sağ kanatta topla buluşan ve topu ceza sahasına taşıyan Şenel, yaptığı sert ve düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İKİNCİ YARI BOL POZİSYONLU GEÇTİ Takımlar, karşılaşmanın 2. yarısına da maça başladıkları 11’lerle çıktı. İkinci yarının başında 1074 Çankırı Spor baskılı oynasa da Altınordu Belediyespor kalecisi Ali Köksal’ı geçemedi. Maçın son çeyreğinde ise Altınordu Belediyespor, birçok pozisyon yakalamasına rağmen gol ile sonuçlandıramadı ve maç Altınordu Belediyespor’un 1-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte 1074 Çankırı Spor taraftarları Altınordu Belediyesporlu futbolcuları tribüne davet ederek tebrik etti. Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve Kulüp Basın Sözcüsü Cihat Albayrak karşılaşmayı tribünden takip etti. DÖNER: “GÜZEL SONUÇLAR ALMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ” Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, oynadıkları oyundan memnun kaldıklarını söyledi. Altınordu Belediyespor’un güzel sonuçlar almaya devam edeceğini aktaran Döner, “1074 Çankırı Spor müsabakasında futbolcularımız çok üst düzey bir futbol örneği gösterdi. Farklıda kazanabilirdik ama pozisyon vermeden maçı bitirdiğimiz için mutluyum. Altınordu Belediyespor her şeyi hak ediyor. Bu takım bundan sonraki tüm maçlarda elinden geleni yapacaktır. Biz deplasman geleneğini bozmasakta bundan daha iyisini yapacak üst düzey bir takımız. İnşallah bundan sonraki maçlarda da kenetlenip bu güzel sonuçların devamını getirmek istiyoruz. Altınordu Belediyespor Kulübüne, başkanlara ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” dedi. DEPLASMANDA 4 MAÇ 4 GALİBİYET Lig’de 8 maça çıkan Altınordu Belediyespor, bu maçlarda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2’de mağlubiyet aldı. Altınordu Belediyespor, aldığı 5 galibiyetin 4’ünü ise deplasmanda oynadığı maçlarda kazandı. Bu sonuçla puanını 16’ya yükselten Altınordu Belediyespor ligde 3. sıraya yerleşti. 
Altınordu Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 1074 Çankırı Spor’u Mehmet Batuhan Şenel’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Altınordu Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 1074 Çankırı Spor’u Mehmet Batuhan Şenel’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig’in yeni ekibi Altınordu Belediyespor, ligin 9. Haftasında 1074 Çankırı Spor’a konuk oldu. Çankırı Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Karşılıklı birçok pozisyonun yaşandığı maçın ilk yarısında dakikalar 45+1’i gösterirken sahneye Mehmet Batuhan Şenel çıktı. Sağ kanatta topla buluşan ve topu ceza sahasına taşıyan Şenel, yaptığı sert ve düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARI BOL POZİSYONLU GEÇTİ

Takımlar, karşılaşmanın 2. yarısına da maça başladıkları 11’lerle çıktı. İkinci yarının başında 1074 Çankırı Spor baskılı oynasa da Altınordu Belediyespor kalecisi Ali Köksal’ı geçemedi. Maçın son çeyreğinde ise Altınordu Belediyespor, birçok pozisyon yakalamasına rağmen gol ile sonuçlandıramadı ve maç Altınordu Belediyespor’un 1-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte 1074 Çankırı Spor taraftarları Altınordu Belediyesporlu futbolcuları tribüne davet ederek tebrik etti.

Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve Kulüp Basın Sözcüsü Cihat Albayrak karşılaşmayı tribünden takip etti.

DÖNER: “GÜZEL SONUÇLAR ALMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, oynadıkları oyundan memnun kaldıklarını söyledi. Altınordu Belediyespor’un güzel sonuçlar almaya devam edeceğini aktaran Döner, “1074 Çankırı Spor müsabakasında futbolcularımız çok üst düzey bir futbol örneği gösterdi. Farklıda kazanabilirdik ama pozisyon vermeden maçı bitirdiğimiz için mutluyum. Altınordu Belediyespor her şeyi hak ediyor. Bu takım bundan sonraki tüm maçlarda elinden geleni yapacaktır. Biz deplasman geleneğini bozmasakta bundan daha iyisini yapacak üst düzey bir takımız. İnşallah bundan sonraki maçlarda da kenetlenip bu güzel sonuçların devamını getirmek istiyoruz. Altınordu Belediyespor Kulübüne, başkanlara ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” dedi.

DEPLASMANDA 4 MAÇ 4 GALİBİYET

Lig’de 8 maça çıkan Altınordu Belediyespor, bu maçlarda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2’de mağlubiyet aldı. Altınordu Belediyespor, aldığı 5 galibiyetin 4’ünü ise deplasmanda oynadığı maçlarda kazandı. Bu sonuçla puanını 16’ya yükselten Altınordu Belediyespor ligde 3. sıraya yerleşti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.