ALTINORDU BELEDiYESPOR EViNDE 3 PUAN ALDI

Spor 05.11.2018 - 12:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2240+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDiYESPOR EViNDE 3 PUAN ALDI

Altınordu Belediyespor, sahasında karşılaştığı Sungurlu Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Altınordu Belediyespor, sahasında karşılaştığı Sungurlu Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Bölgesel Amatör Lig’deki ilk sezonunu yaşayan ve deplasmanda başarılı bir grafik çizen ve bu başarıyı iç sahaya taşımak isteyen Altınordu Belediyespor ligin 7. haftasında Sungurlu Belediyespor’u ağırladı. 19 Eylül Stadyumunda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmanın 36. dakikasında yapılan orta sonrası ceza sahası içindeki karambolü değerlendiren Samet Madalı takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından baskısını arttıran Altınordu Belediyespor, 43. dakikada köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda uzak noktada kendini unutturan Cemal Kavalcı takımının 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Altınordu Belediyespor, etkisini henüz ilk dakikadan göstermeye başladı. 46. dakikada sol kanattan topu ceza sahasına taşıyan Hasan Acar arka direkte kendini unutturan Hüseyin Ateş’i topla buluşturdu. Düzgün bir vuruş yapan Ateş, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 3-0’a getirdi. Bu golden sonra birçok pozisyon yakalayan Altınordu Belediyespor’da sahneye Mehmet Batuhan Şenel çıktı. Maçın 70. dakikasında Hasan Acar’ın pasında ceza sahası ön çizgisinde buluşan ve tek vuruş yapan Mehmet Batuhan Şenel attığı şık golle takımını 4-0’a taşıdı. Müsabakadan başka gol olmadı ve Altınordu Belediyespor sahasında Sungurlu Belediyespor’u 4-0 mağlup etti. DÖNER: “EMİN ADIMLARLA ÜST SIRALARA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 4-0 kazandıkları Sungurlu Belediyespor müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, iç sahada kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Altınordu Belediyespor’un emin adımlarla ligde üst sıralara tırmandığını ifade eden Döner, “İçeride oynadığımız maçlarda skor sorunumuz vardı. Bu durumu sonlandırmak istiyorduk. Bu maç bizim için iç sahada dönüm maçlarımızdan biriydi. Çünkü hedefimiz ligde ilk 5 arasında olmak. O sebeple Sungurlu maçı bizim için önemliydi. Oyuncularımız verilen görevi en iyi şekilde en üst seviyeye taşıyarak mücadele etti ve Sungurlu maçında aldığımız 4-0‘lık galibiyet bizi çok mutlu etti. İç sahada kaybettiğimiz puanlar üzerimizde baskı oluşturmuştu. Üzerimizdeki baskıyı atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda Altınordu Belediyespor ligde emin adımlarla yukarıya doğru tırmanmaya devam edecektir. Tüm yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyespor Ordu'ya en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir” dedi. 7. hafta sonunda Altınordu Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 13 yaptı ve ligin 3. sırasına yükseldi.    
Altınordu Belediyespor, sahasında karşılaştığı Sungurlu Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Altınordu Belediyespor, sahasında karşılaştığı Sungurlu Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Bölgesel Amatör Lig’deki ilk sezonunu yaşayan ve deplasmanda başarılı bir grafik çizen ve bu başarıyı iç sahaya taşımak isteyen Altınordu Belediyespor ligin 7. haftasında Sungurlu Belediyespor’u ağırladı. 19 Eylül Stadyumunda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmanın 36. dakikasında yapılan orta sonrası ceza sahası içindeki karambolü değerlendiren Samet Madalı takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından baskısını arttıran Altınordu Belediyespor, 43. dakikada köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda uzak noktada kendini unutturan Cemal Kavalcı takımının 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Altınordu Belediyespor, etkisini henüz ilk dakikadan göstermeye başladı. 46. dakikada sol kanattan topu ceza sahasına taşıyan Hasan Acar arka direkte kendini unutturan Hüseyin Ateş’i topla buluşturdu. Düzgün bir vuruş yapan Ateş, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 3-0’a getirdi. Bu golden sonra birçok pozisyon yakalayan Altınordu Belediyespor’da sahneye Mehmet Batuhan Şenel çıktı. Maçın 70. dakikasında Hasan Acar’ın pasında ceza sahası ön çizgisinde buluşan ve tek vuruş yapan Mehmet Batuhan Şenel attığı şık golle takımını 4-0’a taşıdı. Müsabakadan başka gol olmadı ve Altınordu Belediyespor sahasında Sungurlu Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.
DÖNER: “EMİN ADIMLARLA ÜST SIRALARA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

4-0 kazandıkları Sungurlu Belediyespor müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, iç sahada kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Altınordu Belediyespor’un emin adımlarla ligde üst sıralara tırmandığını ifade eden Döner, “İçeride oynadığımız maçlarda skor sorunumuz vardı. Bu durumu sonlandırmak istiyorduk. Bu maç bizim için iç sahada dönüm maçlarımızdan biriydi. Çünkü hedefimiz ligde ilk 5 arasında olmak. O sebeple Sungurlu maçı bizim için önemliydi. Oyuncularımız verilen görevi en iyi şekilde en üst seviyeye taşıyarak mücadele etti ve Sungurlu maçında aldığımız 4-0‘lık galibiyet bizi çok mutlu etti. İç sahada kaybettiğimiz puanlar üzerimizde baskı oluşturmuştu. Üzerimizdeki baskıyı atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda Altınordu Belediyespor ligde emin adımlarla yukarıya doğru tırmanmaya devam edecektir. Tüm yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyespor Ordu'ya en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir” dedi.
7. hafta sonunda Altınordu Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 13 yaptı ve ligin 3. sırasına yükseldi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.