ALTINORDU BELEDiYESPOR DEPLASMANDA GALiP

Spor 01.10.2018 - 13:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2264+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDiYESPOR DEPLASMANDA GALiP

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Altınordu Belediyespor, Safranbolu Belediyespor’u deplasman da 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Altınordu Belediyespor, Safranbolu Belediyespor’u deplasman da 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Bölgesel Amatör Lig’deki ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor ligin 2. haftasında Safranbolu Belediyespor ile karşılaştı. Safranbolu İlçe Stadı’nda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Zorlu mücadelede Altınordu Belediyespor, 70. dakikada Abdullah Yurttaş’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Müsabakanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca Altınordu Belediyespor rakibini tek golle geçerek 3 puanı alan taraf oldu. İkinci hafta sonunda Altınordu Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 3 yaptı ve ligin 7. sırasına yükseldi. DÖNER: “GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ” Maç sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, amaçlarının 3 puan almak olduğunu ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çok pozisyonlu bir maç olduğunu ifade eden Döner, “Safranbolu’da deplasman olarak ilk maçımıza çıktık.  Galip dönmek istiyorduk ve galip geldik. Ancak oyunsal anlamda çok iyiydik diyemem. Özellikle ilk devre çok hatalar yaptık. Bizim kalitemize yakışmayacak şekilde bir oyun oynadık. Fakat ikinci devre daha istekli, daha arzulu topu kullanmaya çalıştık. Çok pozisyona girdik. Belki 4-0, 5-0 bitecek bir maçtı. 1-0 öne geçtikten sonra çok net pozisyonlarımız oldu. İkinci devreyi bizim hanemize artı olarak yazabiliriz. Ama ilk devreyi iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Skor anlamında daha farklı olabilirdi ama önemli olan buradan 3 puanla ve moralli dönmekti bunu başardık. Çünkü BAL liginde bu ikinci maçımızdı ve 3 puan ile tanışmak istiyorduk. Oyunsal anlamda ilk yarıdan memnun değildik ama ikinci devre gayet memnun kaldık. Bundan sonraki maçlar için daha iyi olup en iyi şekilde puanlar ile ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz” dedi. Altınordu Belediyespor Kulüp Yöneticileri Hasan Öztaş, Cihan Erken, Cihat Albayrak, Kemal Sazkaya ve Fırat Aktaç ise Safranbolu’da oynanan müsabakayı tribünden takip etti.  
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Altınordu Belediyespor, Safranbolu Belediyespor’u deplasman da 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Altınordu Belediyespor, Safranbolu Belediyespor’u deplasman da 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Bölgesel Amatör Lig’deki ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor ligin 2. haftasında Safranbolu Belediyespor ile karşılaştı. Safranbolu İlçe Stadı’nda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Zorlu mücadelede Altınordu Belediyespor, 70. dakikada Abdullah Yurttaş’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Müsabakanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca Altınordu Belediyespor rakibini tek golle geçerek 3 puanı alan taraf oldu. İkinci hafta sonunda Altınordu Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 3 yaptı ve ligin 7. sırasına yükseldi.
DÖNER: “GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, amaçlarının 3 puan almak olduğunu ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çok pozisyonlu bir maç olduğunu ifade eden Döner, “Safranbolu’da deplasman olarak ilk maçımıza çıktık.  Galip dönmek istiyorduk ve galip geldik. Ancak oyunsal anlamda çok iyiydik diyemem. Özellikle ilk devre çok hatalar yaptık. Bizim kalitemize yakışmayacak şekilde bir oyun oynadık. Fakat ikinci devre daha istekli, daha arzulu topu kullanmaya çalıştık. Çok pozisyona girdik. Belki 4-0, 5-0 bitecek bir maçtı. 1-0 öne geçtikten sonra çok net pozisyonlarımız oldu. İkinci devreyi bizim hanemize artı olarak yazabiliriz. Ama ilk devreyi iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Skor anlamında daha farklı olabilirdi ama önemli olan buradan 3 puanla ve moralli dönmekti bunu başardık. Çünkü BAL liginde bu ikinci maçımızdı ve 3 puan ile tanışmak istiyorduk. Oyunsal anlamda ilk yarıdan memnun değildik ama ikinci devre gayet memnun kaldık. Bundan sonraki maçlar için daha iyi olup en iyi şekilde puanlar ile ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz” dedi.
Altınordu Belediyespor Kulüp Yöneticileri Hasan Öztaş, Cihan Erken, Cihat Albayrak, Kemal Sazkaya ve Fırat Aktaç ise Safranbolu’da oynanan müsabakayı tribünden takip etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.