ALTINORDU BELEDİYESPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Spor 15.03.2019 - 12:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3654+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Altınordu Belediyespor, sahasında konuk edeceği 1074 Çankırıspor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor.

Altınordu Belediyespor, sahasında konuk edeceği 1074 Çankırıspor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Altınordu Belediyespor, bay geçtiği haftanın ardından sahasında oynayacağı 1074 Çankırıspor müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Karşıyaka Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Çift kale maçın yapıldığı antrenman taktik çalışma ile sona erdi. DÖNER: “TEK İSTEĞİMİZ SAHADAN 3 PUAN İLE AYRILMAK” Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, 1074 Çankırıspor maçını kazanmak istediklerini dile getirdi. Bay geçtikleri haftada iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini aktaran Döner, “İlk maçımızı orada oynadık ve 1-0 kazandık. Şimdi ise kendi evimizde oynayacağız. Geçen haftayı maç oynamadan geçtik. Maç oynamadığımız bu arada futbolcularımız iyi hazırlandı. Bu kapsamda futbolcularımızın bütün enerjilerini sahaya yansıtıp 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Bundan sonraki maçlar bizim için çok çetin geçecek çünkü ligin sonlarına geliniyor. Herkes play-out mu yoksa kümemi düşeceğiz endişesi olduğundan dolayı herkes enerjisini eforunu sahaya yansıtmaya çalışıyor. Bizde aynı şekilde Ünyesporun üstünde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İçeride oynayacağımız Çankırıspor maçını mutlak kazanmak zorundayız. Arkadaşlarımız antrenmanlarını güzel bir şekilde yaptılar inşallah Pazar günü sahaya bütün enerjilerini verdikleri takdirde 3 puan ile sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi. “TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ” Aylar sonra 19 Eylül’de oynayacak olmalarına da değinen Döner, “Son 4 maç kala tekrardan 19 Eylül’de oynayacağız. Maçlarımız çim sahada daha verimli geçiyor. Arkadaşlarımızın çim sahada antrenman yapmaları daha keyifli oluyor. Çünkü suni çim biraz sert oluyor, fiziki yönden arkadaşlarımıza baya bir yorgunluk yapıyor. Çim sahada da antrenmanlarımızı en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Futbolcu arkadaşlarım sahada en iyisini yapacaklarını düşünüyorum. Biz Ordu’nun takımıyız ve her kesime hitap ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı bize destek olmaya bekliyoruz” diye konuştu. Ordu 19 Eylül Stadyumunda 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan Altınordu Belediyespor-1074 Çankırıspor müsabakasında Tuncay Sağlam düdük çalacak. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Ömer Sözcü, Şükrü Mert ve Mustafa Ünver yapacak.
Altınordu Belediyespor, sahasında konuk edeceği 1074 Çankırıspor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor.

Altınordu Belediyespor, sahasında konuk edeceği 1074 Çankırıspor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Altınordu Belediyespor, bay geçtiği haftanın ardından sahasında oynayacağı 1074 Çankırıspor müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Karşıyaka Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Çift kale maçın yapıldığı antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

DÖNER: “TEK İSTEĞİMİZ SAHADAN 3 PUAN İLE AYRILMAK”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, 1074 Çankırıspor maçını kazanmak istediklerini dile getirdi. Bay geçtikleri haftada iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini aktaran Döner, “İlk maçımızı orada oynadık ve 1-0 kazandık. Şimdi ise kendi evimizde oynayacağız. Geçen haftayı maç oynamadan geçtik. Maç oynamadığımız bu arada futbolcularımız iyi hazırlandı. Bu kapsamda futbolcularımızın bütün enerjilerini sahaya yansıtıp 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Bundan sonraki maçlar bizim için çok çetin geçecek çünkü ligin sonlarına geliniyor. Herkes play-out mu yoksa kümemi düşeceğiz endişesi olduğundan dolayı herkes enerjisini eforunu sahaya yansıtmaya çalışıyor. Bizde aynı şekilde Ünyesporun üstünde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İçeride oynayacağımız Çankırıspor maçını mutlak kazanmak zorundayız. Arkadaşlarımız antrenmanlarını güzel bir şekilde yaptılar inşallah Pazar günü sahaya bütün enerjilerini verdikleri takdirde 3 puan ile sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

“TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

Aylar sonra 19 Eylül’de oynayacak olmalarına da değinen Döner, “Son 4 maç kala tekrardan 19 Eylül’de oynayacağız. Maçlarımız çim sahada daha verimli geçiyor. Arkadaşlarımızın çim sahada antrenman yapmaları daha keyifli oluyor. Çünkü suni çim biraz sert oluyor, fiziki yönden arkadaşlarımıza baya bir yorgunluk yapıyor. Çim sahada da antrenmanlarımızı en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Futbolcu arkadaşlarım sahada en iyisini yapacaklarını düşünüyorum. Biz Ordu’nun takımıyız ve her kesime hitap ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı bize destek olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Ordu 19 Eylül Stadyumunda 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan Altınordu Belediyespor-1074 Çankırıspor müsabakasında Tuncay Sağlam düdük çalacak. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Ömer Sözcü, Şükrü Mert ve Mustafa Ünver yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.