ALTINORDU BELEDİYESPOR, ÇANKIRI DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Spor 15.11.2018 - 16:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2981+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESPOR, ÇANKIRI DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında oynayacağı 1074 Çankırı Spor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor.

Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında oynayacağı 1074 Çankırı Spor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor. Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, deplasmanda aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ligde 7 maça çıkan Altınordu Belediyespor, bu maçlarda 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu kapsamda geçtiğimiz haftayı bay geçen Altınordu Belediyespor, ligin 9. haftasında karşılaşacağı 1074 Çankırı Spor maçının hazırlıklarını ise yaptığı antrenmanla sürdü. Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. DÖNER: “FUTBOLCULARIMIZ KALİTELERİN  GÖSTERMEYE BAŞLADI” Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Engin Döner, 1074 Çankırı Spor deplasmanında hedeflerinin 3 puan almak olduğunu söyledi. Takımdaki havanın pozitif olduğunu belirten Döner, “4 haftalık çok iyi bir gidişatımız var. Bu süreçte iyi sonuçlar aldık ve 10 puan topladık. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz üst sıralar olduğu için Çankırı maçına da hedefleri olan bir takım olarak gideceğiz. Bu kapsamda oyunumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtarak yenilmeden puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Deplasmanda çıktığımız 3 maçta 3 galibiyet aldık ve bu kapsamda dördüncü deplasmanımıza çıkacağız. Hedefimiz 3 puan. Üst sıraları hedefliyoruz, futbolcularımızda kalitelerini göstermeye başladı. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek hedeflediğimiz noktalara gitmek istiyoruz” dedi. 18 Kasım Pazar günü Çankırı Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan 1074 Çankırı Spor-Altınordu Belediyespor müsabakası saat 14.00’da başlayacak.   
Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında oynayacağı 1074 Çankırı Spor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor.

Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında oynayacağı 1074 Çankırı Spor maçını kazanarak 3 puan almayı hedefliyor.
Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, deplasmanda aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ligde 7 maça çıkan Altınordu Belediyespor, bu maçlarda 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu kapsamda geçtiğimiz haftayı bay geçen Altınordu Belediyespor, ligin 9. haftasında karşılaşacağı 1074 Çankırı Spor maçının hazırlıklarını ise yaptığı antrenmanla sürdü.
Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.
DÖNER: “FUTBOLCULARIMIZ KALİTELERİN  GÖSTERMEYE BAŞLADI”
Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Engin Döner, 1074 Çankırı Spor deplasmanında hedeflerinin 3 puan almak olduğunu söyledi. Takımdaki havanın pozitif olduğunu belirten Döner, “4 haftalık çok iyi bir gidişatımız var. Bu süreçte iyi sonuçlar aldık ve 10 puan topladık. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz üst sıralar olduğu için Çankırı maçına da hedefleri olan bir takım olarak gideceğiz. Bu kapsamda oyunumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtarak yenilmeden puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Deplasmanda çıktığımız 3 maçta 3 galibiyet aldık ve bu kapsamda dördüncü deplasmanımıza çıkacağız. Hedefimiz 3 puan. Üst sıraları hedefliyoruz, futbolcularımızda kalitelerini göstermeye başladı. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek hedeflediğimiz noktalara gitmek istiyoruz” dedi.
18 Kasım Pazar günü Çankırı Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan 1074 Çankırı Spor-Altınordu Belediyespor müsabakası saat 14.00’da başlayacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.