ALTINORDU BELEDiYESPOR BERABERE KALDI

Spor 11.08.2018 - 18:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3787+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDiYESPOR BERABERE KALDI

Altınordu Belediyespor 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında çıktığı ilk maçta Haçkaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Altınordu Belediyespor 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında çıktığı ilk maçta Haçkaspor ile 0-0 berabere kaldı. 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam ediyor. Günde çift idman yapan Altınordu Belediyespor, sıkı bir çalışma ile BAL’da başarılı olmayı hedefliyor. Bu kapsamda hazırlık maçları da yapan Altınordu Belediyespor çıktığı ilk maçta Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Haçkaspor ile 0-0 berabere kaldı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynan maçı Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, yöneticiler Cihat Albayrak ve Cihan Erken ise tribünden takip etti. DÖNER: “YENİ SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ” Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, dosthane bir maç oynadıklarını söyledi. Zaman zaman kendilerinin zaman zaman da rakibin üstün olduğu bir maçın oynandığını aktaran Döner: “Dosthane geçen bir maç oynadık. Zaman zaman bizim zaman zaman da rakibin olduğu bir maç oynadık. Burada bizim için önemli olan kamp süresinde en iyi şekilde kondisyonumuzu en üst seviyeye taşıyarak yeni sezona hazır hale gelmek istiyoruz. Bu kapsamda oynadığımız hazırlık maçı iyi bir çift kale maçı oldu. Her iki takımada yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. MAZLUM: “OYNAN MAÇ İKİ TAKIM İÇİNDE İYİ BİR ANTRENMAN OLDU” Haçkaspor Teknik Direktörü Mehmet Derya Mazlum ise yaptığı açıklamada, “Güzel bir havada dosthane geçen bir maç oynadık. Yeni başladığımız hazırlık çalışmalarında oynadığımız bu maç iki takım içinde iyi bir antrenman oldu. İki takım halinde oynan maçta ilk yarıda rakibin ikinci yarıda da bizim üstünlüğümüzün olduğu bir maç oynadık. İnşallah Altınordu içinde bizim içinde güzel bir sezon geçiririz” diye konuştu. ALTINORDU BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI UYGUN, TAKIMI İLK MAÇINDA YALNIZ BIRAKMADI Altınordu Belediyespor’un yeni sezon öncesi çıktığı ilk maçta takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, kampı ve hazırlık maçını değerlendirdi. Hazırlık maçlarını bir ölçü olmaması gerektiğini ve kamplar sonunda takımın çok daha iyi olacağını dile getiren Uygun, “Takımımız çok iyi bir kamp süreci geçiriyor. Kamp kapsamında ilk maçımızı gerçekleştirdik. İyi bir maç oldu. Hazırlık maçları takımların hazırlanması için çok önemli. Bu tür maçlar ölçü olarak değerlendirilmemeli. İlerleyen süreçte futbolcuların adaptasyonu ve futbolu çok daha iyi olacaktır. Bizde yönetici arkadaşlarımızla birlikte takımımızın ilk maçında yanlarında olduk. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.    
Altınordu Belediyespor 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında çıktığı ilk maçta Haçkaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Altınordu Belediyespor 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında çıktığı ilk maçta Haçkaspor ile 0-0 berabere kaldı.
2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam ediyor. Günde çift idman yapan Altınordu Belediyespor, sıkı bir çalışma ile BAL’da başarılı olmayı hedefliyor. Bu kapsamda hazırlık maçları da yapan Altınordu Belediyespor çıktığı ilk maçta Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Haçkaspor ile 0-0 berabere kaldı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynan maçı Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, yöneticiler Cihat Albayrak ve Cihan Erken ise tribünden takip etti.
DÖNER: “YENİ SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ”
Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, dosthane bir maç oynadıklarını söyledi. Zaman zaman kendilerinin zaman zaman da rakibin üstün olduğu bir maçın oynandığını aktaran Döner: “Dosthane geçen bir maç oynadık. Zaman zaman bizim zaman zaman da rakibin olduğu bir maç oynadık. Burada bizim için önemli olan kamp süresinde en iyi şekilde kondisyonumuzu en üst seviyeye taşıyarak yeni sezona hazır hale gelmek istiyoruz. Bu kapsamda oynadığımız hazırlık maçı iyi bir çift kale maçı oldu. Her iki takımada yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
MAZLUM: “OYNAN MAÇ İKİ TAKIM İÇİNDE İYİ BİR ANTRENMAN OLDU”
Haçkaspor Teknik Direktörü Mehmet Derya Mazlum ise yaptığı açıklamada, “Güzel bir havada dosthane geçen bir maç oynadık. Yeni başladığımız hazırlık çalışmalarında oynadığımız bu maç iki takım içinde iyi bir antrenman oldu. İki takım halinde oynan maçta ilk yarıda rakibin ikinci yarıda da bizim üstünlüğümüzün olduğu bir maç oynadık. İnşallah Altınordu içinde bizim içinde güzel bir sezon geçiririz” diye konuştu.
ALTINORDU BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI UYGUN, TAKIMI İLK MAÇINDA YALNIZ BIRAKMADI
Altınordu Belediyespor’un yeni sezon öncesi çıktığı ilk maçta takımını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, kampı ve hazırlık maçını değerlendirdi. Hazırlık maçlarını bir ölçü olmaması gerektiğini ve kamplar sonunda takımın çok daha iyi olacağını dile getiren Uygun, “Takımımız çok iyi bir kamp süreci geçiriyor. Kamp kapsamında ilk maçımızı gerçekleştirdik. İyi bir maç oldu. Hazırlık maçları takımların hazırlanması için çok önemli. Bu tür maçlar ölçü olarak değerlendirilmemeli. İlerleyen süreçte futbolcuların adaptasyonu ve futbolu çok daha iyi olacaktır. Bizde yönetici arkadaşlarımızla birlikte takımımızın ilk maçında yanlarında olduk. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.