ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM OYUN

07.11.2018 - 12:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1578+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM OYUN

Altınordu Belediyesi tarafından sahnelenen “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli oyun Altınordululara unutulmaz bir gece yaşattı.

Altınordu Belediyesi tarafından sahnelenen “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli oyun Altınordululara unutulmaz bir gece yaşattı. Altınordu Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine devam ediyor. Geçmiş yıllarda birçok kültür-sanat etkinliğine imza atan ve ünlü isimleri Altınordulularla buluşturan Altınordu Belediyesi, bu kapsamda bir yeni etkinliği daha hayata geçirdi. Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı iki perdelik komedi oyunu tiyatro severlerle buluştu. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro oyununa Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, protokol üyeleri, meclis üyeleri, birim müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. BAŞKAN TEZCAN: “ORDU SANAT AŞIĞI BİR ŞEHİR” Ömer Pınar’ın yazdığı, Galip Erdal’ın yönettiği ve Faruk Sofuoğlu’nun sanat yönetmenliğini yaptığı “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı oyunda Deniz Oral, Hacı Ali Konuk, Tuğba Erdem ve Burçak Kabadayı gibi ünlü isimler sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren ve izleyicileri kahkahaya boğan oyun bittiğinde salonu dolduranlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.  Sahnelenen oyunun ardından söz alan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Altınordu Belediyesi olarak kültür-sanata büyük önem verdiklerini söyledi. Ordu’nun sanat aşığı bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Tezcan, “Sanatı olmayan toplumlar karanlıkta yaşayan insan gibidir, nereye gideceği belli olmaz. Bu sebeple sanat çok özeldir, yol gösterir. Ordu’muz kültür-sanata aşık bir şehir. Altınordu Belediyemiz tarafından hazırlanan tiyatro oyununda, Orduluların sanata olan aşkını bir kez daha görmüş olduk. Bizlere bu unutulmaz akşamı yaşatan oyunculara ve salonu tıklım tıklım dolduran seyircilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. OYUNCULAR, SEYİRCİYE HAYRAN KALDI Oyun ardından oyunu ve Ordulu sanatseverleri değerlendiren Tiyatro Oyuncuları Hacı Ali Konuk ve Deniz Oral Ordu’da sahne almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Ordu’da gerçek bir tiyatro seyircisi olduğunu ifade eden oyuncular, bu durumun oyuncuya her zaman pozitif enerji verdiğini belirttiler. İZLEYİCİLER OYUNU ÇOK BEĞENDİ “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı oyununun izlemeye gelen vatandaşlar ise sahnelenen oyunu ve Altınordu Belediyesi’nin kültür-sanat faaliyetlerini değerlendirdi. Altınordu Belediyesi’nin düzenlendiği kültür-sanat etkinliklerinin önemli olduğunu vurgulayan izleyiciler sahnelenen oyununda kendilerini çok eğlendirdiğini belirttiler. Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı tiyatro oyunu, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın oyunculara çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.
Altınordu Belediyesi tarafından sahnelenen “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli oyun Altınordululara unutulmaz bir gece yaşattı.

Altınordu Belediyesi tarafından sahnelenen “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli oyun Altınordululara unutulmaz bir gece yaşattı.

Altınordu Belediyesi kültür-sanat etkinliklerine devam ediyor. Geçmiş yıllarda birçok kültür-sanat etkinliğine imza atan ve ünlü isimleri Altınordulularla buluşturan Altınordu Belediyesi, bu kapsamda bir yeni etkinliği daha hayata geçirdi. Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı iki perdelik komedi oyunu tiyatro severlerle buluştu.

Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro oyununa Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, protokol üyeleri, meclis üyeleri, birim müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN TEZCAN: “ORDU SANAT AŞIĞI BİR ŞEHİR”

Ömer Pınar’ın yazdığı, Galip Erdal’ın yönettiği ve Faruk Sofuoğlu’nun sanat yönetmenliğini yaptığı “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı oyunda Deniz Oral, Hacı Ali Konuk, Tuğba Erdem ve Burçak Kabadayı gibi ünlü isimler sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren ve izleyicileri kahkahaya boğan oyun bittiğinde salonu dolduranlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Sahnelenen oyunun ardından söz alan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Altınordu Belediyesi olarak kültür-sanata büyük önem verdiklerini söyledi. Ordu’nun sanat aşığı bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Tezcan, “Sanatı olmayan toplumlar karanlıkta yaşayan insan gibidir, nereye gideceği belli olmaz. Bu sebeple sanat çok özeldir, yol gösterir. Ordu’muz kültür-sanata aşık bir şehir. Altınordu Belediyemiz tarafından hazırlanan tiyatro oyununda, Orduluların sanata olan aşkını bir kez daha görmüş olduk. Bizlere bu unutulmaz akşamı yaşatan oyunculara ve salonu tıklım tıklım dolduran seyircilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

OYUNCULAR, SEYİRCİYE HAYRAN KALDI

Oyun ardından oyunu ve Ordulu sanatseverleri değerlendiren Tiyatro Oyuncuları Hacı Ali Konuk ve Deniz Oral Ordu’da sahne almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Ordu’da gerçek bir tiyatro seyircisi olduğunu ifade eden oyuncular, bu durumun oyuncuya her zaman pozitif enerji verdiğini belirttiler.

İZLEYİCİLER OYUNU ÇOK BEĞENDİ

“Vay Sen Misin Ben Olan” adlı oyununun izlemeye gelen vatandaşlar ise sahnelenen oyunu ve Altınordu Belediyesi’nin kültür-sanat faaliyetlerini değerlendirdi. Altınordu Belediyesi’nin düzenlendiği kültür-sanat etkinliklerinin önemli olduğunu vurgulayan izleyiciler sahnelenen oyununda kendilerini çok eğlendirdiğini belirttiler.

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan “Vay Sen Misin Ben Olan” adlı tiyatro oyunu, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın oyunculara çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.