ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

Yaşam 20.05.2020 - 13:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3274+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen Kadir Gecesi özel programı canlı yayınla evlere taşındı.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla özel bir program düzenledi. Koronavirüs salgını nedeniyle ibadethanelerin kapalı olmasından dolayı vatandaşların ibadetlerini evde yaptığı bu dönemde Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle Kadir Gecesi coşkusu canlı yayınla evlere taşındı. Altınordu Ulu Cami bahçesinde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerimlerin ardından semazen gösterisi gerçekleştirildi. Program, yapılan dualarla sona ererken evlerinin balkonlarından ve canlı yayınlardan programı takip eden vatandaşlar ise dualara aminleriyle eşlik etti  .
Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen Kadir Gecesi özel programı canlı yayınla evlere taşındı.
‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla özel bir program düzenledi. Koronavirüs salgını nedeniyle ibadethanelerin kapalı olmasından dolayı vatandaşların ibadetlerini evde yaptığı bu dönemde Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle Kadir Gecesi coşkusu canlı yayınla evlere taşındı.

Altınordu Ulu Cami bahçesinde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerimlerin ardından semazen gösterisi gerçekleştirildi. Program, yapılan dualarla sona ererken evlerinin balkonlarından ve canlı yayınlardan programı takip eden vatandaşlar ise dualara aminleriyle eşlik etti  .
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.