ALTINORDU BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

04.05.2018 - 13:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3441+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. ​​​​Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nun da yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri ve basın mensupları katıldı. BAŞKAN TEKİNTAŞ: “TÜM İMKANLARIMIZ MİLLETE HİZMET İÇİN HAZIR DURUMDADIR” Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine bilgiler verdi. Millete hizmete durmaksızın devam ettiklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Bizler milletimize hizmeti aksatmaksızın sürdürüyoruz. Tüm imkanlarımız bugün olduğu gibi aynı şartlarda millet adına sahada hizmete dönüşmek üzere hazır durumdadır. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çok daha hareketli hale geldik, dolayısıyla yaptığımız tüm bu çalışmaları Meclis Üyelerimize ve vatandaşlarımıza anlatmaya özen gösteriyoruz” dedi. “ÖĞRENCİLERİMİZİ BELEDİYEMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ” Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi’nde Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerini görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, öğrencilerin meclis çalışmalarını yerinde görerek daha iyi bilgi sahibi olduklarını belirtti. Eğitime desteklerinin her zaman devam ettiğini kaydeden Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesi’nin kapısının her zaman gençlere açık olduğunu sözlerine ekledi. ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ERDOĞAN: “ÖĞRENCİLERİMİZ AÇISINDAN ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU” Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na öğrencileri ile birlikte katılan Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı Öğretim Görevlisi Selda Polat Erdoğan, toplantının öğrenciler için çok yararlı olduğunu aktardı. Derslerde verilen teorik bilgileri pratikle birleştirdiklerini vurgulayan Erdoğan, “Derslerimizde meclis toplantıları ile ilgili konularda bilgiler veriyoruz. Bizde öğrenciler anlattığımız dersleri daha somut görsünler diye toplantıya katıldık. Öğrencilerin çok şey öğrendiğini düşünüyorum. Bir meclis toplantısında olması gereken birçok husus mecliste yer aldı ve öğrencilerimiz açısından çok yararlı oldu. Bu hususta bize her fırsatta bu tür imkanları sunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündem ve ilave gündem maddelerini görüşülmesinin ardından sona ererken Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunun 14 Mayıs Pazartesi yapılması kararlaştırıldı.
Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

​​​​Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nun da yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri ve basın mensupları katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “TÜM İMKANLARIMIZ MİLLETE HİZMET İÇİN HAZIR DURUMDADIR”

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine bilgiler verdi. Millete hizmete durmaksızın devam ettiklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Bizler milletimize hizmeti aksatmaksızın sürdürüyoruz. Tüm imkanlarımız bugün olduğu gibi aynı şartlarda millet adına sahada hizmete dönüşmek üzere hazır durumdadır. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çok daha hareketli hale geldik, dolayısıyla yaptığımız tüm bu çalışmaları Meclis Üyelerimize ve vatandaşlarımıza anlatmaya özen gösteriyoruz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ BELEDİYEMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi’nde Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerini görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, öğrencilerin meclis çalışmalarını yerinde görerek daha iyi bilgi sahibi olduklarını belirtti. Eğitime desteklerinin her zaman devam ettiğini kaydeden Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesi’nin kapısının her zaman gençlere açık olduğunu sözlerine ekledi.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ERDOĞAN: “ÖĞRENCİLERİMİZ AÇISINDAN ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na öğrencileri ile birlikte katılan Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı Öğretim Görevlisi Selda Polat Erdoğan, toplantının öğrenciler için çok yararlı olduğunu aktardı. Derslerde verilen teorik bilgileri pratikle birleştirdiklerini vurgulayan Erdoğan, “Derslerimizde meclis toplantıları ile ilgili konularda bilgiler veriyoruz. Bizde öğrenciler anlattığımız dersleri daha somut görsünler diye toplantıya katıldık. Öğrencilerin çok şey öğrendiğini düşünüyorum. Bir meclis toplantısında olması gereken birçok husus mecliste yer aldı ve öğrencilerimiz açısından çok yararlı oldu. Bu hususta bize her fırsatta bu tür imkanları sunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündem ve ilave gündem maddelerini görüşülmesinin ardından sona ererken Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunun 14 Mayıs Pazartesi yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.