ALTINORDU BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Gündem 13.01.2022 - 23:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3868+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde etkili olması beklenen kar yağışına yönelik tüm tedbirlerini aldı. Başkan Aşkın Tören, Altınordu belediyesinin karla mücadele için tüm ekipleriyle 7/24 sahada olacağını söyledi.

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde etkili olması beklenen kar yağışına yönelik tüm tedbirlerini aldı. Başkan Aşkın Tören, Altınordu belediyesinin karla mücadele için tüm ekipleriyle 7/24 sahada olacağını söyledi.  Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda belediye bünyesinde oluşturulan kriz merkezinde öncelikle yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması adına yapılması gerekenler hızlıca planlandı. Yapılan planlama doğrultusunda hazırlanan acil eylem planı çerçevesinde 24 saat hizmet verecek olan karla mücadele ekipleri, kentin tüm noktalarında kesintisiz ve güvenli ulaşım için 12 iş makinesi ve tam teşekküllü 287 personel ile sahada olacak. KARLA MÜCADELE EKİPLERİ KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN 7/24 SAHADA OLACAK Şehir merkezinde ve kırsalda ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterler başta olmak üzere vatandaşların kullandığı ulaşım yolları için gerekli tedbirler alındı. Başkan Aşkın Tören’in Altınordu Belediyesi araç filosuna kazandırdığı kar püskürtme el araçları şehir merkezinde büyük araçların giremediği her noktada mesaide olacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülecek karla mücadele çalışmalarında Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek. OLUMSUZLUKLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLECEK Tüm olumsuzluklara anında müdahale edeceklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Kar yağışı beklendiği uyarısı sonrası karla mücadele ekibimiz 7/24 göreve hazır olarak teyakkuz halindedir. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile ortak çalışmalarımızla oluşan karla mücadele ekibimiz merkezde ve kırsalda 92 mahallemizde vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları için sahada çalışmalarını kesintisiz yürütecekler. Bizler tüm önlemlerimizi aldık ama vatandaşlarımızın da bireysel anlamda tedbirli olmalarını istiyoruz. Özellikle araç sahibi vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını, çıkarlarsa da seyahat ederken kış lastiklerinin takılı olmasını ve karlı havalarda takip mesafelerini korumalarını önemle rica ediyoruz “dedi. ACİL DURUMLAR İÇİN ÇAĞRI HATTI 444 40 52 Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşların olağanüstü kış şartları nedeniyle yaşanması muhtemel herhangi bir olumsuzluk karşısında ve ihtiyaç halinde Altınordu Belediyesi'nin 444 40 52 No’lu iletişim hattından 24 saat belediyeye ulaşabileceklerine dikkat çekti.  
Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde etkili olması beklenen kar yağışına yönelik tüm tedbirlerini aldı. Başkan Aşkın Tören, Altınordu belediyesinin karla mücadele için tüm ekipleriyle 7/24 sahada olacağını söyledi.

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde etkili olması beklenen kar yağışına yönelik tüm tedbirlerini aldı. Başkan Aşkın Tören, Altınordu belediyesinin karla mücadele için tüm ekipleriyle 7/24 sahada olacağını söyledi. 

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda belediye bünyesinde oluşturulan kriz merkezinde öncelikle yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması adına yapılması gerekenler hızlıca planlandı. Yapılan planlama doğrultusunda hazırlanan acil eylem planı çerçevesinde 24 saat hizmet verecek olan karla mücadele ekipleri, kentin tüm noktalarında kesintisiz ve güvenli ulaşım için 12 iş makinesi ve tam teşekküllü 287 personel ile sahada olacak.

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN 7/24 SAHADA OLACAK

Şehir merkezinde ve kırsalda ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ana arterler başta olmak üzere vatandaşların kullandığı ulaşım yolları için gerekli tedbirler alındı. Başkan Aşkın Tören’in Altınordu Belediyesi araç filosuna kazandırdığı kar püskürtme el araçları şehir merkezinde büyük araçların giremediği her noktada mesaide olacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülecek karla mücadele çalışmalarında Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek.

OLUMSUZLUKLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLECEK

Tüm olumsuzluklara anında müdahale edeceklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Kar yağışı beklendiği uyarısı sonrası karla mücadele ekibimiz 7/24 göreve hazır olarak teyakkuz halindedir. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile ortak çalışmalarımızla oluşan karla mücadele ekibimiz merkezde ve kırsalda 92 mahallemizde vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları için sahada çalışmalarını kesintisiz yürütecekler. Bizler tüm önlemlerimizi aldık ama vatandaşlarımızın da bireysel anlamda tedbirli olmalarını istiyoruz. Özellikle araç sahibi vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını, çıkarlarsa da seyahat ederken kış lastiklerinin takılı olmasını ve karlı havalarda takip mesafelerini korumalarını önemle rica ediyoruz “dedi.

ACİL DURUMLAR İÇİN ÇAĞRI HATTI 444 40 52

Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşların olağanüstü kış şartları nedeniyle yaşanması muhtemel herhangi bir olumsuzluk karşısında ve ihtiyaç halinde Altınordu Belediyesi'nin 444 40 52 No’lu iletişim hattından 24 saat belediyeye ulaşabileceklerine dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.