ALTINORDU BELEDİYESİ İLE ULAŞIM SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

Gündem 22.12.2021 - 13:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1992+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ İLE ULAŞIM SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

Altınordu Belediyesinin her yönüyle yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve beton yol çalışmaları vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Altınordu Belediyesinin her yönüyle yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve beton yol çalışmaları vatandaşların yüzlerini güldürdü. Başkan Aşkın Tören’in “Yol meselesini bu şehrin kaderi olmaktan çıkaracağız” sözü ile startını verdiği yatırımlar, kentin ulaşım ağında standardı yüksek, güvenli ve konforlu yollar olarak vatandaşa yansıdı. İlçe merkezinde 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürdüğü asfalt çalışmalarını şehrin tüm mahallelerine, cadde ve sokaklarına yayan Altınordu Belediyesi “Bütün Şehir Eşit Hizmet” ilkesi ile kırsal mahallelerde yaşanan ulaşım güçlüklerine de bir bir çözüm üretti. Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol seferberliği, birçok mahallede yıllardır kanayan yaraya dönüşen yol sorunlarına çare oldu. Kırsal mahallelerde hayata geçirilen beton yollar hem engebeli ve dik yamaçlı arazi şartlarında hem de rakımı yüksek kesimlerde yaşanan zorlu iklim koşullarında uzun süre hizmet verecek kalitede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. 20 MAHALLEDE BETON YOL ÇALIŞMALARI NİHAYETE ERDİ Altınordu Belediyesinin kırsalda sürdürdüğü planlı beton yol çalışmaları kesintisiz bir mesai ile devam ediyor. Belediye ekipleri 50 kilometre beton yol seferberliğinde; Orhaniye, Öceli, Akçatepe, Yukarıtepe, Zaferköy, Bayramlı, Hürriyet, Kuylu, Hacılar, Gümüşköy, Karaağaç, Oğmaca, Uzunmusa, Kurtulmuş, Dikence, Mübarek, Emen, Osmaniye, Saraycık ve Gökömer mahallelerine yönelik beton yol çalışmalarını tamamladı. Beton yol çalışmalarının tamamlandığı 20 mahallede vatandaşlar, standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu. Kırsal mahallelerde yapılan çalışmalarla hem vatandaşlar yıllardır özlemi çekilen hizmetler ile buluşturuldu hem de kırsal ile kent merkezi arasında güçlü ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturuldu. VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN Beton yol çalışmalarının tamamlandığı 20 mahallede yaşayan vatandaşlar ise ‘’Yıllardan beri yol sorunu yüzünden büyük sıkıntılar çektik. Çoğu yerlerde ambulans dahi gelemiyordu hastamızı sırtımızda taşıyorduk. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören yıllardır çektiğimiz çilemizi sona erdirdi. Aşkın Başkanımızdan Allah razı olsun. Allah Aşkın başkanımızı başımızdan eksik etmesin’’ cümleleriyle hem sevinçlerini ifade ettiler hem de teşekkürlerini ilettiler. Altınordu Belediyesi’nin altyapı ve yol çalışmaları şehrin birçok noktasında hız kesmeden devam ediyor.
Altınordu Belediyesinin her yönüyle yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve beton yol çalışmaları vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Altınordu Belediyesinin her yönüyle yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve beton yol çalışmaları vatandaşların yüzlerini güldürdü. Başkan Aşkın Tören’in “Yol meselesini bu şehrin kaderi olmaktan çıkaracağız” sözü ile startını verdiği yatırımlar, kentin ulaşım ağında standardı yüksek, güvenli ve konforlu yollar olarak vatandaşa yansıdı.

İlçe merkezinde 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürdüğü asfalt çalışmalarını şehrin tüm mahallelerine, cadde ve sokaklarına yayan Altınordu Belediyesi “Bütün Şehir Eşit Hizmet” ilkesi ile kırsal mahallelerde yaşanan ulaşım güçlüklerine de bir bir çözüm üretti. Başkan Aşkın Tören’in 72 mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol seferberliği, birçok mahallede yıllardır kanayan yaraya dönüşen yol sorunlarına çare oldu.

Kırsal mahallelerde hayata geçirilen beton yollar hem engebeli ve dik yamaçlı arazi şartlarında hem de rakımı yüksek kesimlerde yaşanan zorlu iklim koşullarında uzun süre hizmet verecek kalitede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

20 MAHALLEDE BETON YOL ÇALIŞMALARI NİHAYETE ERDİ

Altınordu Belediyesinin kırsalda sürdürdüğü planlı beton yol çalışmaları kesintisiz bir mesai ile devam ediyor. Belediye ekipleri 50 kilometre beton yol seferberliğinde; Orhaniye, Öceli, Akçatepe, Yukarıtepe, Zaferköy, Bayramlı, Hürriyet, Kuylu, Hacılar, Gümüşköy, Karaağaç, Oğmaca, Uzunmusa, Kurtulmuş, Dikence, Mübarek, Emen, Osmaniye, Saraycık ve Gökömer mahallelerine yönelik beton yol çalışmalarını tamamladı.

Beton yol çalışmalarının tamamlandığı 20 mahallede vatandaşlar, standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu. Kırsal mahallelerde yapılan çalışmalarla hem vatandaşlar yıllardır özlemi çekilen hizmetler ile buluşturuldu hem de kırsal ile kent merkezi arasında güçlü ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturuldu.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Beton yol çalışmalarının tamamlandığı 20 mahallede yaşayan vatandaşlar ise ‘’Yıllardan beri yol sorunu yüzünden büyük sıkıntılar çektik. Çoğu yerlerde ambulans dahi gelemiyordu hastamızı sırtımızda taşıyorduk. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören yıllardır çektiğimiz çilemizi sona erdirdi. Aşkın Başkanımızdan Allah razı olsun. Allah Aşkın başkanımızı başımızdan eksik etmesin’’ cümleleriyle hem sevinçlerini ifade ettiler hem de teşekkürlerini ilettiler.

Altınordu Belediyesi’nin altyapı ve yol çalışmaları şehrin birçok noktasında hız kesmeden devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.