ALTINORDU BELEDİYESİ HER KOŞULDA ŞEHRİNİN VE HEMŞEHRİLERİNİN YANINDA

Gündem 21.12.2021 - 09:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2199+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ HER KOŞULDA ŞEHRİNİN VE HEMŞEHRİLERİNİN YANINDA

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden proje ve hizmetleriyle vatandaşların hayatlarına dokunan paylaşmanın ve dayanışmanın öncüsü Altınordu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden proje ve hizmetleriyle vatandaşların hayatlarına dokunan paylaşmanın ve dayanışmanın öncüsü Altınordu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in "Biz bu milletin kaderini kendimize kader eyledik. Her ne sebep olursa olsun bu şehrin tek bir insanına bile asla arkamızı dönmeyeceğiz" sözleriyle başlattığı şehir dayanışması öğrenciden esnafa, üreticiden sporcuya, kimsesizlerden bakıma muhtaçlara, ihtiyaç sahiplerinden dezavantajlı gruplara şehrin tüm sosyal kesimlerinde güçlü bir dayanışma ve motivasyon vesilesi oluyor. Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu kış da hem merkezde hem kırsalda yaşayan binlerce vatandaşın yardımına koşuyor.  İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Başkan Tören’in talimatları doğrultusunda hazırlanan ve içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 'dayanışma paketi' belediye ekiplerince vatandaşlara ulaştırılıyor. "Siz Neredeyseniz Biz Oradayız” diyerek kış mevsiminde de ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Altınordu Belediyesi gıda paketi ile birlikte yakacak desteğini de sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarını sıcak bir ortamda geçirmeleri için odun ve kömür destekleri de ekiplerce kapı kapı teslim ediliyor. BAŞKAN TÖREN: "HEMŞEHRİLERİMİZİN HER DERDİ BİZİM DERDİMİZ" Altınordu Belediyesi olarak, kimsesizlerin kimsesi olmak şiarı ve ihtiyaç sahiplerinin derdine deva olmak amacıyla `Kış Yardım Desteği'ni de başlattıklarını belirten Başkan Aşkın Tören "Pandemi koşullarının yanı sıra havaların soğumaya başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu zorlu şartlarda yalnız bırakmamak adına sosyal yardım destek paketi uygulamamızı sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yanında olarak zorlu kış koşullarının etkisini bir nebze de olsa azaltabilmek, geleceğimiz olan çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu kaynaklara ulaşmalarına yardımcı olmak, şehrimizdeki dayanışma ruhunu güçlendirmektir. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi olarak, kış mevsiminin zorlu şartları nedeniyle barınma, ısınma, ulaşım, eğitim ve gıda ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Belediyenin hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar ise yapılan desteklerle hayatlarının kolaylaştığını dile getirerek "Daima yanımızda olan Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören'den Allah razı olsun" sözleriyle Başkan Tören ve Altınordu Belediyesi'ne teşekkür ettiler.  
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden proje ve hizmetleriyle vatandaşların hayatlarına dokunan paylaşmanın ve dayanışmanın öncüsü Altınordu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden proje ve hizmetleriyle vatandaşların hayatlarına dokunan paylaşmanın ve dayanışmanın öncüsü Altınordu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in "Biz bu milletin kaderini kendimize kader eyledik. Her ne sebep olursa olsun bu şehrin tek bir insanına bile asla arkamızı dönmeyeceğiz" sözleriyle başlattığı şehir dayanışması öğrenciden esnafa, üreticiden sporcuya, kimsesizlerden bakıma muhtaçlara, ihtiyaç sahiplerinden dezavantajlı gruplara şehrin tüm sosyal kesimlerinde güçlü bir dayanışma ve motivasyon vesilesi oluyor.

Altınordu Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu kış da hem merkezde hem kırsalda yaşayan binlerce vatandaşın yardımına koşuyor. 

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Başkan Tören’in talimatları doğrultusunda hazırlanan ve içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 'dayanışma paketi' belediye ekiplerince vatandaşlara ulaştırılıyor.

"Siz Neredeyseniz Biz Oradayız” diyerek kış mevsiminde de ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Altınordu Belediyesi gıda paketi ile birlikte yakacak desteğini de sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların kış aylarını sıcak bir ortamda geçirmeleri için odun ve kömür destekleri de ekiplerce kapı kapı teslim ediliyor.

BAŞKAN TÖREN: "HEMŞEHRİLERİMİZİN HER DERDİ BİZİM DERDİMİZ"

Altınordu Belediyesi olarak, kimsesizlerin kimsesi olmak şiarı ve ihtiyaç sahiplerinin derdine deva olmak amacıyla `Kış Yardım Desteği'ni de başlattıklarını belirten Başkan Aşkın Tören "Pandemi koşullarının yanı sıra havaların soğumaya başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu zorlu şartlarda yalnız bırakmamak adına sosyal yardım destek paketi uygulamamızı sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yanında olarak zorlu kış koşullarının etkisini bir nebze de olsa azaltabilmek, geleceğimiz olan çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu kaynaklara ulaşmalarına yardımcı olmak, şehrimizdeki dayanışma ruhunu güçlendirmektir. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi olarak, kış mevsiminin zorlu şartları nedeniyle barınma, ısınma, ulaşım, eğitim ve gıda ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediyenin hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar ise yapılan desteklerle hayatlarının kolaylaştığını dile getirerek "Daima yanımızda olan Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören'den Allah razı olsun" sözleriyle Başkan Tören ve Altınordu Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.