ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE İÇİN 7/24 SAHADA

Gündem 17.01.2022 - 01:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3327+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE İÇİN 7/24 SAHADA

Altınordu Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek için tüm ekipleriyle hayatın her alanında seferber oldu.

Altınordu Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek için tüm ekipleriyle hayatın her alanında seferber oldu. Karla mücadele ekipleri 7/24 süren mesai ile ulaşımda aksamaya izin vermezken sokak hayvanlarına yönelik de aşırı soğuklardan olumsuz etkilenmemeleri için bir dizi önlemler alındı. Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda 24 saat esasına göre hizmet veren karla mücadele ekipleri, kentin tüm noktalarında kesintisiz ve güvenli ulaşım için 12 iş makinesi ve tam teşekküllü 287 personel ile sahada görev yapıyor. EKİPLER 24 SAAT ESASINA GÖRE HİZMET VERİYOR Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası kapanan yollara 7/24 devam eden bir mesai ile müdahale edildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülen karla mücadele çalışmaları ile kırsal mahallelerde ulaşımın kesintisiz devamı sağlandı. Tüm iletişim kanallarını 7/24 esasına göre açık tutan Altınordu Belediyesi mahalle muhtarları ile iş birliği halinde yürüttüğü karla mücadele çalışmalarında vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak hasta ve cenaze bulunan bölgeleri öncelikle ulaşıma açtı. ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARA ŞEFKAT ELİ Altınordu Belediyesi, Altınordu halkının şefkat elini şehrin sessiz ve sevimli sakinlerine de ulaştırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, hava sıcaklıklarının aşırı derecede düşmesiyle şehri birlikte paylaştığımız can dostlarımız için kaygılanan vatandaşların gönüllerini rahatlattı.  Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla, kar yağışı sebebiyle hava sıcaklıkları aşırı derecede düşünce ek tedbirler alan Altınordu Belediyesi ekipleri, yem su ve mama takviyesinin yanında battaniyeler ve örtülerle sardıkları minik canların hem bedenlerini hem de gönüllerini ısıttı. Yoğun kar yağışının olumsuz etkilerine karşı tüm önlemlerini alan Altınordu Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   
Altınordu Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek için tüm ekipleriyle hayatın her alanında seferber oldu.

Altınordu Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek için tüm ekipleriyle hayatın her alanında seferber oldu. Karla mücadele ekipleri 7/24 süren mesai ile ulaşımda aksamaya izin vermezken sokak hayvanlarına yönelik de aşırı soğuklardan olumsuz etkilenmemeleri için bir dizi önlemler alındı.

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda 24 saat esasına göre hizmet veren karla mücadele ekipleri, kentin tüm noktalarında kesintisiz ve güvenli ulaşım için 12 iş makinesi ve tam teşekküllü 287 personel ile sahada görev yapıyor.

EKİPLER 24 SAAT ESASINA GÖRE HİZMET VERİYOR

Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası kapanan yollara 7/24 devam eden bir mesai ile müdahale edildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülen karla mücadele çalışmaları ile kırsal mahallelerde ulaşımın kesintisiz devamı sağlandı.

Tüm iletişim kanallarını 7/24 esasına göre açık tutan Altınordu Belediyesi mahalle muhtarları ile iş birliği halinde yürüttüğü karla mücadele çalışmalarında vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak hasta ve cenaze bulunan bölgeleri öncelikle ulaşıma açtı.

ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARA ŞEFKAT ELİ

Altınordu Belediyesi, Altınordu halkının şefkat elini şehrin sessiz ve sevimli sakinlerine de ulaştırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, hava sıcaklıklarının aşırı derecede düşmesiyle şehri birlikte paylaştığımız can dostlarımız için kaygılanan vatandaşların gönüllerini rahatlattı. 

Başkan Aşkın Tören’in talimatıyla, kar yağışı sebebiyle hava sıcaklıkları aşırı derecede düşünce ek tedbirler alan Altınordu Belediyesi ekipleri, yem su ve mama takviyesinin yanında battaniyeler ve örtülerle sardıkları minik canların hem bedenlerini hem de gönüllerini ısıttı.

Yoğun kar yağışının olumsuz etkilerine karşı tüm önlemlerini alan Altınordu Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.