ALTINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHRİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Gündem 08.08.2022 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3453+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHRİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve kesintisiz sürdürdüğü çalışmalarla Altınordu’nun sokakları bambaşka bir çehreye kavuşuyor.

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve kesintisiz sürdürdüğü çalışmalarla Altınordu’nun sokakları bambaşka bir çehreye kavuşuyor. Öncelikler ve ihtiyaçlar dikkate alınarak sürdürülen programlı çalışmalarla Altınordu hem yılların kronik sorunlarından kurtuluyor hem de modern bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Başkan Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez verdiği talimat ile şehrin kronik sorunlarının yanında günün ve uzun yılların ihtiyaçlarını tespit eden Altınordu Belediyesi, hazırlanan acil eylem planı doğrultusunda hedeflerine bir bir ulaşıyor. SELİMİYE AZİZİYE VE SARAY MAHALLELERİNİN SOKAKLARI HERKESİN GEZİP GÖRMEK İSTEYECEĞİ BİR GÜZELLİĞE KAVUŞUYOR Şehrin uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen kronik sorunlarından biri de Selimiye mahallesi Hamam Deresi Sokaktı. Yıllardır tek bir kazma dahi vurulmayan sokak sil baştan yenileniyor. Şehrin en eski mahallelerinden biri olan Selimiye mahallesi Hamam deresi ve 225. Sokaklarda devam eden altyapı çalışmalarında sona geliniyor. Saray mahallesi 176. Sokak ve Selimiye mahallesi hamam deresi sokak ile 225. Sokakta başlayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentin hafızası konumundaki sokaklar dekoratif doğal begonit taş uygulamasıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak. Öte yandan tarihi mahalleleri birbirine bağlayan güzergahta dekoratif doğal begonit taşlarla yapılan sokak yenileme ve begonit kesitli kaldırım çalışmalarında da sona gelindi. Aziziye, Saray, Zaferimilli, Taşbaşı, Kirazlimanı ve Güzelyalı mahallelerini birbirine bağlayan Gazi Sokak ve Taşlıpınar sokakta devam eden üstyapı çalışmalarında ortaya çıkan görüntü göz kamaştırıyor.  BAŞKAN TÖREN, “TARİHİ MAHALLELERİMİZİN SOKAKLARINDA BİR RESSAM TİTİZLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ”  Kentin tarihi mahallelerinde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Başkan Aşkın Tören, “Şehrimizin hafızası konumunda olan tarihi mahallelerimizin sokaklarında adeta bir ressam titizliği ile kent kimliği ve estetiği öncelikli sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Selimiye mahallesinde başlattığımız altyapı çalışmalarında sona geliyoruz. Ardından başlayacağımız üstyapı çalışmalarıyla mahallemiz bambaşka bir çehreye kavuşacak. Öte yandan Aziziye, Saray, Zaferimilli, Taşbaşı, Kirazlimanı ve Güzelyalı mahallelerini birbirine bağlayan Gazi Sokak ve Taşlıpınar sokakta devam eden sokak yenileme çalışmalarımızda da sona geliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında bu sokaklar herkesin gıpta edeceği bir güzelliğe kavuşacak” diye konuştu. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.  
Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve kesintisiz sürdürdüğü çalışmalarla Altınordu’nun sokakları bambaşka bir çehreye kavuşuyor.

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve kesintisiz sürdürdüğü çalışmalarla Altınordu’nun sokakları bambaşka bir çehreye kavuşuyor.

Öncelikler ve ihtiyaçlar dikkate alınarak sürdürülen programlı çalışmalarla Altınordu hem yılların kronik sorunlarından kurtuluyor hem de modern bir değişim ve dönüşüm yaşıyor.

Başkan Aşkın Tören’in göreve gelir gelmez verdiği talimat ile şehrin kronik sorunlarının yanında günün ve uzun yılların ihtiyaçlarını tespit eden Altınordu Belediyesi, hazırlanan acil eylem planı doğrultusunda hedeflerine bir bir ulaşıyor.

SELİMİYE AZİZİYE VE SARAY MAHALLELERİNİN SOKAKLARI HERKESİN GEZİP GÖRMEK İSTEYECEĞİ BİR GÜZELLİĞE KAVUŞUYOR

Şehrin uzun yıllardır çözülmeyi bekleyen kronik sorunlarından biri de Selimiye mahallesi Hamam Deresi Sokaktı. Yıllardır tek bir kazma dahi vurulmayan sokak sil baştan yenileniyor. Şehrin en eski mahallelerinden biri olan Selimiye mahallesi Hamam deresi ve 225. Sokaklarda devam eden altyapı çalışmalarında sona geliniyor. Saray mahallesi 176. Sokak ve Selimiye mahallesi hamam deresi sokak ile 225. Sokakta başlayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentin hafızası konumundaki sokaklar dekoratif doğal begonit taş uygulamasıyla yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Öte yandan tarihi mahalleleri birbirine bağlayan güzergahta dekoratif doğal begonit taşlarla yapılan sokak yenileme ve begonit kesitli kaldırım çalışmalarında da sona gelindi. Aziziye, Saray, Zaferimilli, Taşbaşı, Kirazlimanı ve Güzelyalı mahallelerini birbirine bağlayan Gazi Sokak ve Taşlıpınar sokakta devam eden üstyapı çalışmalarında ortaya çıkan görüntü göz kamaştırıyor.

 BAŞKAN TÖREN, “TARİHİ MAHALLELERİMİZİN SOKAKLARINDA BİR RESSAM TİTİZLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

 Kentin tarihi mahallelerinde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Başkan Aşkın Tören, “Şehrimizin hafızası konumunda olan tarihi mahallelerimizin sokaklarında adeta bir ressam titizliği ile kent kimliği ve estetiği öncelikli sürdürdüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Selimiye mahallesinde başlattığımız altyapı çalışmalarında sona geliyoruz. Ardından başlayacağımız üstyapı çalışmalarıyla mahallemiz bambaşka bir çehreye kavuşacak. Öte yandan Aziziye, Saray, Zaferimilli, Taşbaşı, Kirazlimanı ve Güzelyalı mahallelerini birbirine bağlayan Gazi Sokak ve Taşlıpınar sokakta devam eden sokak yenileme çalışmalarımızda da sona geliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında bu sokaklar herkesin gıpta edeceği bir güzelliğe kavuşacak” diye konuştu.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.