ALTINORDU BELEDİYESİ AKILLI ALTINKART'A GEÇİYOR

Gündem 04.02.2021 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3374+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ AKILLI ALTINKART'A GEÇİYOR

Altınordu Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclisi, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleşti.

Altınordu Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclisi, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleşti. Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri katıldı. Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan ‘Üç aylar’ ile ilgili dilek ve temennileri ile başladı. Başkan Tören; “daralan yüreklerimize çare olacak, rahmet, bereket ve kardeşlik iklimi üç ayların şehrimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu. SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YENİ BOYUT; “ALTINKART” Birçok alanda sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Altınordu belediyesi sosyal belediyecilikte ‘ALTINKART’ uygulaması ile yeni bir boyuta geçiyor.  Çok fonksiyonlu akıllı kart ‘Altınkart’ın tanıtımını yapan Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Her şartta insanımızla yan yana, bir arada olmaya tüm imkanlarımızla onların yanında durmaya devam edeceğiz. Bu manada yeni nesil ve akıllı belediyecilik örneği bir uygulamayla önümüzdeki günlerde projemizi hayata geçiriyoruz. Altınkart’ın sadece sosyal destek amaçlı yardım işlevini görmeyeceğini belirten Başkan Tören, Kartımızın, öğrenciler ve diğer kesimler için farklı bir fonksiyonu olacak. Altınkart Çocuk, Altınkart Genç ve Altınkart Aile adıyla farklı türevlerde oluşturulacak. Altınkart; Kariyer Merkezimizde, Sıfır Atık-Geri Dönüşüm Merkezimizde, ‘ALTINKALPLER’ isimli kendi sosyal marketimizde ve anlaşmalı üye işyerlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlayacaktır” şeklinde konuştu. ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DEV DESTEK Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma projelerini hayata geçirerek gönülleri almaya başarabilen, özellikle pandemi sürecinde toplumun her kesimine büyük destek sağlayan Başkan Tören, daha önce sözünü verdiği bin adet tablet bilgisayarın ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere 15 gün içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edileceğini söyledi. Başkan Tören yaptığı açıklamada; “İnternet erişimi olmayan, tableti olmayan dezavantajlı durumda olan ailelerle ilgili bir çalışma yapmıştık. Valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma neticesinde çocuklarımıza ulaştırılmak üzere bin adet tableti Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ediyoruz” dedi. 
Altınordu Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclisi, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleşti.

Altınordu Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclisi, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in başkanlığında gerçekleşti.
Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri katıldı.
Altınordu Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan ‘Üç aylar’ ile ilgili dilek ve temennileri ile başladı. Başkan Tören; “daralan yüreklerimize çare olacak, rahmet, bereket ve kardeşlik iklimi üç ayların şehrimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.
SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YENİ BOYUT; “ALTINKART”
Birçok alanda sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Altınordu belediyesi sosyal belediyecilikte ‘ALTINKART’ uygulaması ile yeni bir boyuta geçiyor.  Çok fonksiyonlu akıllı kart ‘Altınkart’ın tanıtımını yapan Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Her şartta insanımızla yan yana, bir arada olmaya tüm imkanlarımızla onların yanında durmaya devam edeceğiz. Bu manada yeni nesil ve akıllı belediyecilik örneği bir uygulamayla önümüzdeki günlerde projemizi hayata geçiriyoruz.
Altınkart’ın sadece sosyal destek amaçlı yardım işlevini görmeyeceğini belirten Başkan Tören, Kartımızın, öğrenciler ve diğer kesimler için farklı bir fonksiyonu olacak. Altınkart Çocuk, Altınkart Genç ve Altınkart Aile adıyla farklı türevlerde oluşturulacak. Altınkart; Kariyer Merkezimizde, Sıfır Atık-Geri Dönüşüm Merkezimizde, ‘ALTINKALPLER’ isimli kendi sosyal marketimizde ve anlaşmalı üye işyerlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DEV DESTEK
Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma projelerini hayata geçirerek gönülleri almaya başarabilen, özellikle pandemi sürecinde toplumun her kesimine büyük destek sağlayan Başkan Tören, daha önce sözünü verdiği bin adet tablet bilgisayarın ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere 15 gün içerisinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edileceğini söyledi. Başkan Tören yaptığı açıklamada; “İnternet erişimi olmayan, tableti olmayan dezavantajlı durumda olan ailelerle ilgili bir çalışma yapmıştık. Valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma neticesinde çocuklarımıza ulaştırılmak üzere bin adet tableti Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.