ALMAN BAKAN'DAN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Dünya 29.08.2016 - 19:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3830+ kez okundu.
 

ALMAN BAKAN'DAN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, "Türkiye ile yakın işbirliği olmadan AB’nin dış sınırlarını insan onuruna uygun bir şekilde güvenceye almayı düşünmenin zor olduğu gerçektir." dedi.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ile yakın işbirliği olmadan AB dış sınırlarının insan onuruna uygun şekilde güvenceye alınamayacağını söyledi. Steinmeier, başkent Berlin'de Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault ve Polonya Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowksi'nin de katıldığı Almanya Büyükelçiler Toplantısı'nın açılışında, Almanya'nın önemli partneri Türkiye’nin kanlı bir darbe girişiminin sonuçlarıyla mücadele ettiğini belirtti. Türkiye'nin zor bir partner olduğunun bir sır olmadığını ifade eden Steinmeier, "Ancak Türkiye ile yakın işbirliği olmadan AB'nin dış sınırlarını insan onuruna uygun bir şekilde güvenceye almayı düşünmek de zor olduğu bir gerçektir" şeklinde konuştu.
Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, "Türkiye ile yakın işbirliği olmadan AB’nin dış sınırlarını insan onuruna uygun bir şekilde güvenceye almayı düşünmenin zor olduğu gerçektir." dedi.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ile yakın işbirliği olmadan AB dış sınırlarının insan onuruna uygun şekilde güvenceye alınamayacağını söyledi.

Steinmeier, başkent Berlin'de Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault ve Polonya Dışişleri Bakanı Witold Waszczykowksi'nin de katıldığı Almanya Büyükelçiler Toplantısı'nın açılışında, Almanya'nın önemli partneri Türkiye’nin kanlı bir darbe girişiminin sonuçlarıyla mücadele ettiğini belirtti.

Türkiye'nin zor bir partner olduğunun bir sır olmadığını ifade eden Steinmeier, "Ancak Türkiye ile yakın işbirliği olmadan AB'nin dış sınırlarını insan onuruna uygun bir şekilde güvenceye almayı düşünmek de zor olduğu bir gerçektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.