AKKUŞ'TA BAHAR TEMİZLİĞİ

Yaşam 22.02.2018 - 13:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4214+ kez okundu.
 

AKKUŞ'TA BAHAR TEMİZLİĞİ

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'nin talimatıyla, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar temizliği çalışmaları başladı.

İlçe merkezi ile mahallelerde başlayan çalışmalarda temizlik personelleri yol süpürme aracı ve arazöz sulama aracı ile gün boyu çalıştı. Caddede, sokak aralarında ve sanayi bölgesinde eş zamanlı başlatılan çalışmalarda, yol ve yol kenarlarında biriken çakıl, taş ve çöpler ile yollarda bulunan kanalizasyon kanalları temizlenerek ilçe daha temiz bir görünüme kavuştu. Ayrıca temizlik çalışmaları sırasında Akkuş Belediyesi Zabıta Ekipleri araçların yoldan geçişi ve güvenliği açısından temizlik personelleri ile birlikte çalıştı. Vatandaşların sağlığı için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Akkuş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Murat Tokmak, "Temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte yıkama ve yol süpürme araçlarıyla halkımıza daha sağlıklı ve temiz bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Birçok mahallemizle eş zamanlı bir çalışma başlattık. Olması gerekenin en iyisini yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'nin talimatıyla, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar temizliği çalışmaları başladı.

İlçe merkezi ile mahallelerde başlayan çalışmalarda temizlik personelleri yol süpürme aracı ve arazöz sulama aracı ile gün boyu çalıştı. Caddede, sokak aralarında ve sanayi bölgesinde eş zamanlı başlatılan çalışmalarda, yol ve yol kenarlarında biriken çakıl, taş ve çöpler ile yollarda bulunan kanalizasyon kanalları temizlenerek ilçe daha temiz bir görünüme kavuştu.

Ayrıca temizlik çalışmaları sırasında Akkuş Belediyesi Zabıta Ekipleri araçların yoldan geçişi ve güvenliği açısından temizlik personelleri ile birlikte çalıştı.

Vatandaşların sağlığı için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Akkuş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Murat Tokmak, "Temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte yıkama ve yol süpürme araçlarıyla halkımıza daha sağlıklı ve temiz bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Birçok mahallemizle eş zamanlı bir çalışma başlattık. Olması gerekenin en iyisini yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.