AKKUŞ BELEDİYESPOR'DA SON DAKİKA TRANSFERİ

Spor 02.02.2017 - 17:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3247+ kez okundu.
 

AKKUŞ BELEDİYESPOR'DA SON DAKİKA TRANSFERİ

Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve ligde fırtınalar estirerek üst lig yolunda play offun en büyük adayı haline gelen Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı son dakika transferi ile gücüne güç kattı.

Yeşil beyazlılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bingöl Solhanspor'da başarılara imza atan Mert Öztürk'le anlaşarak transferi kapattı. Artık Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı için ter dökecek olan Öztürk Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'yi makamında ziyaret ederek kendisini yeşil beyazlı yapan mukaveleyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Demirci, "Son dakika transferi ile transfer sezonunu kapatmış olduk. Mert kardeşimizin gelmesiyle takımımızın gücüne güç kattık. Play off yolunun sonuna gelmeye 5 maçımız kaldı, kalan 5 maçımızı da kazanıp üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Pazar günü evimizde önemli bir maça çıkacağız, Akkuş Spor Salonunda 13.00'da Erzurum Spor Lisesi ile yapılacak mücadelede tüm spor severleri takımlarını desteklemeye davet ediyoruz" dedi.
Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve ligde fırtınalar estirerek üst lig yolunda play offun en büyük adayı haline gelen Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı son dakika transferi ile gücüne güç kattı.

Yeşil beyazlılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bingöl Solhanspor'da başarılara imza atan Mert Öztürk'le anlaşarak transferi kapattı. Artık Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı için ter dökecek olan Öztürk Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'yi makamında ziyaret ederek kendisini yeşil beyazlı yapan mukaveleyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Başkan Demirci, "Son dakika transferi ile transfer sezonunu kapatmış olduk. Mert kardeşimizin gelmesiyle takımımızın gücüne güç kattık. Play off yolunun sonuna gelmeye 5 maçımız kaldı, kalan 5 maçımızı da kazanıp üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Pazar günü evimizde önemli bir maça çıkacağız, Akkuş Spor Salonunda 13.00'da Erzurum Spor Lisesi ile yapılacak mücadelede tüm spor severleri takımlarını desteklemeye davet ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.