Akgün:“Ordu Adına Örnek Bir Proje Olsun“

Gündem 06.11.2014 - 18:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2780+ kez okundu.
 

Akgün:“Ordu Adına Örnek Bir Proje Olsun“

Akgün:"Ordu Adına Örnek Bir Proje Olsun"

Avrupa Yeterlilik Çerçevesinde Makine İmalatçılarının Eğitimi ve Yeterliliklerinin Geliştirilmesi adında yapılan Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının da ortak olduğu Proje ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı – Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na başarıyla sunuldu. 31.10.2014 saat 16.30’da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan istişare toplantısında gerekli incelemelerde bulunuldu. Okul Müdürü ve Makine ve Metal Tek.Böl.BşkYrd.Doç.Dr. Mithat AKGÜN yakından ilgilendiği ve desteklediği projenin Ordu adına örnek bir çalışma olmasını istediğini söyleyerek, Ordu’da Proje konusunun gelişmesini ve İlimizin adına başarılı projelerin sunulması gerektiğini vurguladı.  
Akgün:"Ordu Adına Örnek Bir Proje Olsun"

Avrupa Yeterlilik Çerçevesinde Makine İmalatçılarının Eğitimi ve Yeterliliklerinin Geliştirilmesi adında yapılan Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının da ortak olduğu Proje ODÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı – Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na başarıyla sunuldu.

31.10.2014 saat 16.30’da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan istişare toplantısında gerekli incelemelerde bulunuldu.

Okul Müdürü ve Makine ve Metal Tek.Böl.BşkYrd.Doç.Dr. Mithat AKGÜN yakından ilgilendiği ve desteklediği projenin Ordu adına örnek bir çalışma olmasını istediğini söyleyerek, Ordu’da Proje konusunun gelişmesini ve İlimizin adına başarılı projelerin sunulması gerektiğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.