AKÇAABAT’TA OBBKT RÜZGÂRI ESTİ

Sanat 10.03.2017 - 17:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4143+ kez okundu.
 

AKÇAABAT’TA OBBKT RÜZGÂRI ESTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, 7. Erol Günaydın Tiyatro Günleri kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahnelediği “Ayyar Hamza” adlı oyunuyla sanatseverlerin gönlünü fethetti.

OYUN TİYATROSEVERLERİ KAHKAHAYA BOĞDU Genç ve dinamik oyuncu kadrosuna sahip Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Ufuk Ersoy’un yönettiği “Ayyar Hamza” adlı tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıktı. Sergilediği performansla tiyatroseverleri kahkahaya boğan ekip, zaman zaman oyunun içine izleyiciyi de dâhil ederek seyircinin ilgisini canlı tutmayı büyük bir ustalıkla sağladı. Varlıklı iki babanın daha fazla zenginleşmek amacıyla çocuklarını kendi istedikleri kızlarla evlendirmeye çalışmasının komik bir dille anlatıldığı oyun izleyiciden bol alkış aldı. Yeşilçam filmlerini aratmayan ve rastlantısal gelişmeleri konu alan oyunun sonunda, OBBKT ekibine plaket takdim edildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, 7. Erol Günaydın Tiyatro Günleri kapsamında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahnelediği “Ayyar Hamza” adlı oyunuyla sanatseverlerin gönlünü fethetti.

OYUN TİYATROSEVERLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Genç ve dinamik oyuncu kadrosuna sahip Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Ufuk Ersoy’un yönettiği “Ayyar Hamza” adlı tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıktı. Sergilediği performansla tiyatroseverleri kahkahaya boğan ekip, zaman zaman oyunun içine izleyiciyi de dâhil ederek seyircinin ilgisini canlı tutmayı büyük bir ustalıkla sağladı. Varlıklı iki babanın daha fazla zenginleşmek amacıyla çocuklarını kendi istedikleri kızlarla evlendirmeye çalışmasının komik bir dille anlatıldığı oyun izleyiciden bol alkış aldı.

Yeşilçam filmlerini aratmayan ve rastlantısal gelişmeleri konu alan oyunun sonunda, OBBKT ekibine plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.