AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 12.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3748+ kez okundu.
 

AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi. Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının derslik ve preklinik laboratuvarları ile son derece modern bir teknolojik altyapı oluşturduğunun, tüm öğretim üyelerinin çalışma şartlarının iyileştirildiğinin ayrıca yeni dönemde lisans ve lisansüstü öğrencilerin alacakları derslerin içeriklerinin konuşulduğu toplantıda klinik ve preklinik uygulamalarda stajyer öğrencilerin kılık kıyafet düzenlemesi de görüşüldü. Diş Hekimliği Fakültesinin yeni hizmet binasıyla elde ettiği modern mekânsal görünümüyle toplum sağlığı noktasında hizmetlerine kesintisiz devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Ordu Üniversitesi kurumsal kimliğini gerek kurum kültürü çerçevesinde gerekse kurumsal imajın önemli bir göstergesi olan modern ve teknolojik hizmet binalarıyla sağlamlaştırmıştır. Sağlık üssü niteliğinde önemli çalışmalar gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültemizin bu özelliklerini koruyarak daha da geliştireceği yeni binasında çalışmalarını sürdürmesi, vatandaşlarımızın çağdaş ve teknolojik donatıları zengin mekanlarda hizmet almasını sağlaması noktasında önemlidir. Diş Hekimliği Fakültemiz akademisyenlerinin kamu sağlığı nezdinde ortaya koydukları hem il hem de bölge çerçevesinde dikkat çeken çalışmaları; yeni binasındaki preklinik ile diğer deney ve araştırma laboratuvarları, poliklinikleri, ameliyathaneleri, konferans salonu, amfileri ve derslikleriyle yeni dönemde de tüm verimliliğiyle devam edecektir.” şeklinde konuştu.  
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi.
Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının derslik ve preklinik laboratuvarları ile son derece modern bir teknolojik altyapı oluşturduğunun, tüm öğretim üyelerinin çalışma şartlarının iyileştirildiğinin ayrıca yeni dönemde lisans ve lisansüstü öğrencilerin alacakları derslerin içeriklerinin konuşulduğu toplantıda klinik ve preklinik uygulamalarda stajyer öğrencilerin kılık kıyafet düzenlemesi de görüşüldü.
Diş Hekimliği Fakültesinin yeni hizmet binasıyla elde ettiği modern mekânsal görünümüyle toplum sağlığı noktasında hizmetlerine kesintisiz devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Ordu Üniversitesi kurumsal kimliğini gerek kurum kültürü çerçevesinde gerekse kurumsal imajın önemli bir göstergesi olan modern ve teknolojik hizmet binalarıyla sağlamlaştırmıştır. Sağlık üssü niteliğinde önemli çalışmalar gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültemizin bu özelliklerini koruyarak daha da geliştireceği yeni binasında çalışmalarını sürdürmesi, vatandaşlarımızın çağdaş ve teknolojik donatıları zengin mekanlarda hizmet almasını sağlaması noktasında önemlidir. Diş Hekimliği Fakültemiz akademisyenlerinin kamu sağlığı nezdinde ortaya koydukları hem il hem de bölge çerçevesinde dikkat çeken çalışmaları; yeni binasındaki preklinik ile diğer deney ve araştırma laboratuvarları, poliklinikleri, ameliyathaneleri, konferans salonu, amfileri ve derslikleriyle yeni dönemde de tüm verimliliğiyle devam edecektir.” şeklinde konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.