AK PARTİNİN ORDU ADAYLARI

Siyaset 22.01.2019 - 11:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2795+ kez okundu.
 

AK PARTİNİN ORDU ADAYLARI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu adaylarını tanıttı. 8 ilçede mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterildi. AK Parti, Cumhur İttifakı kapsamında Çamaş ve İkizce ilçelerinde MHP'li adayları destekleyecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.  Daha önce Hilmi Güler'i Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda partisinin ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu.  AK Parti, Akkuş, Çatalpınar, Gülyalı, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey olmak üzere 8 ilçede mevcut belediye başkanlarını yeniden aday gösterdi. AK Parti, Cumhur İttifakı kapsamında Çamaş ve İkizce ilçelerinde aday göstermeyerek, MHP'nin adaylarını destekleyecek. Çamaş'ta Mahmut Ayparçası, İkizce'de Osman Kaygı, Cumhur İttifakı'nın adayı oldu.  AK Parti'nin Ordu'daki ilçe belediye başkan adayları şöyle: Akkuş İsa Demirci Altınordu Aşkın Tören  Aybastı Beytullah Geçtan Çatalpınar Ahmet Türe Çaybaşı Hüseyin Semiz Fatsa İbrahim Ethem Kibar Gölköy Fikri Uludağ Gülyalı Talip Şen Gürgentepe Yaşar Şahin Kabadüz Yener Kaya Kabataş Yakup Yılmaz Korgan Tuncay Kiraz Kumru Yusuf Yalçova Mesudiye İsa Gül Perşembe Mustafa Saim Tandoğan Ulubey İsa Türkcan Ünye Hüseyin Tavlı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu adaylarını tanıttı. 8 ilçede mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterildi. AK Parti, Cumhur İttifakı kapsamında Çamaş ve İkizce ilçelerinde MHP'li adayları destekleyecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 

Daha önce Hilmi Güler'i Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda partisinin ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu.  AK Parti, Akkuş, Çatalpınar, Gülyalı, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Mesudiye ve Ulubey olmak üzere 8 ilçede mevcut belediye başkanlarını yeniden aday gösterdi.

AK Parti, Cumhur İttifakı kapsamında Çamaş ve İkizce ilçelerinde aday göstermeyerek, MHP'nin adaylarını destekleyecek. Çamaş'ta Mahmut Ayparçası, İkizce'de Osman Kaygı, Cumhur İttifakı'nın adayı oldu. 

AK Parti'nin Ordu'daki ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Akkuş İsa Demirci

Altınordu Aşkın Tören

 Aybastı Beytullah Geçtan

Çatalpınar Ahmet Türe

Çaybaşı Hüseyin Semiz

Fatsa İbrahim Ethem Kibar

Gölköy Fikri Uludağ

Gülyalı Talip Şen

Gürgentepe Yaşar Şahin

Kabadüz Yener Kaya

Kabataş Yakup Yılmaz

Korgan Tuncay Kiraz

Kumru Yusuf Yalçova

Mesudiye İsa Gül

Perşembe Mustafa Saim Tandoğan

Ulubey İsa Türkcan

Ünye Hüseyin Tavlı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.