AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN ZİYARET

Siyaset 29.05.2018 - 09:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3022+ kez okundu.
 

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Belediyesi’ni ziyaret etti. AK Parti 27. Dönem Ordu Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Hamide Aydemir Demir, Sait İnan ve Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve beraberindeki heyet ile birlikte Altınordu Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Tekintaş ile bir araya geldi. BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ” AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve Milletvekili Adaylarının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 24 Haziran’da çok önemli bir seçime gideceklerini ifade etti. Hep birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarını ve 24 Haziran’ı bayram havasında geçireceklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Yapılan Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından 24 Haziran seçimlerinin startı verildi. Bu kapsamda AK Parti il yönetimindeki arkadaşlarımızın ve milletvekili adaylarımızın belediyemize yaptığı ziyaretten çok memnun kaldık. Hep birlikte gecesi gündüzü olmayan bir çalışma ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin bu dönüşümünü başarmış olacağız. Bu vesile ile 6 adayımızın çalışması, bizlerin gayreti ile halkımıza mesajlarımızı ulaştırarak 6 vekilimizi Ankara’ya göndermek istiyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları ile çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz ve 24 Haziran’da Türkiye’de bayram akşamı yaşayacağız” dedi. YEDİYILDIZ: “ORDU’DA 6-0 YAPACAĞIZ” 24 Haziran’da yapılacak 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den 1. Sıra adayı olan Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediyesi ziyaretinde yaptığı konuşmada misafirperverliği dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti. 24 Haziran’da 6’da 6 yapacaklarına inandıklarını ifade eden Yediyıldız, “24 Haziran sürecini en iyi şekilde geçirerek güzel neticeler alacağımızı düşünüyorum. Biz Ordu’da 6-0 yaparak Ankara’ya gideceğiz. Çünkü biz iyi niyetle başladık, bir işe iyi niyetle başlarsanız sonucu da iyi niyetle sonuçlanır. Bu iyi niyetlerin tecelli ettiğini görüyoruz. İnşallah tüm teşkilatlarımızın başarılı çalışması ile 6-0 ile Ankara’ya gideceğiz” diye konuştu. AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve 27. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Adaylarının Altınordu Belediyesi ziyareti, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın davetlileri belediye hizmet binasını gezdirmesi ile sona erdi.
AK Parti Ordu Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti 27. Dönem Ordu Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Hamide Aydemir Demir, Sait İnan ve Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu ve beraberindeki heyet ile birlikte Altınordu Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Tekintaş ile bir araya geldi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve Milletvekili Adaylarının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 24 Haziran’da çok önemli bir seçime gideceklerini ifade etti. Hep birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarını ve 24 Haziran’ı bayram havasında geçireceklerini dile getiren Başkan Tekintaş, “Yapılan Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından 24 Haziran seçimlerinin startı verildi. Bu kapsamda AK Parti il yönetimindeki arkadaşlarımızın ve milletvekili adaylarımızın belediyemize yaptığı ziyaretten çok memnun kaldık. Hep birlikte gecesi gündüzü olmayan bir çalışma ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin bu dönüşümünü başarmış olacağız. Bu vesile ile 6 adayımızın çalışması, bizlerin gayreti ile halkımıza mesajlarımızı ulaştırarak 6 vekilimizi Ankara’ya göndermek istiyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları ile çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz ve 24 Haziran’da Türkiye’de bayram akşamı yaşayacağız” dedi.

YEDİYILDIZ: “ORDU’DA 6-0 YAPACAĞIZ”

24 Haziran’da yapılacak 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den 1. Sıra adayı olan Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediyesi ziyaretinde yaptığı konuşmada misafirperverliği dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti. 24 Haziran’da 6’da 6 yapacaklarına inandıklarını ifade eden Yediyıldız, “24 Haziran sürecini en iyi şekilde geçirerek güzel neticeler alacağımızı düşünüyorum. Biz Ordu’da 6-0 yaparak Ankara’ya gideceğiz. Çünkü biz iyi niyetle başladık, bir işe iyi niyetle başlarsanız sonucu da iyi niyetle sonuçlanır. Bu iyi niyetlerin tecelli ettiğini görüyoruz. İnşallah tüm teşkilatlarımızın başarılı çalışması ile 6-0 ile Ankara’ya gideceğiz” diye konuştu.

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve 27. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Adaylarının Altınordu Belediyesi ziyareti, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın davetlileri belediye hizmet binasını gezdirmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.