AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI YAPTI

Gündem 11.08.2018 - 17:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4174+ kez okundu.
 

AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlığında düzenlenen toplantıya Genel Sekreter Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Meclis Üyeleri ve ilgili Daire Başkanları katıldı. DEVLETİMİZ TÜM KURUMLARIYLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Başkan Vekili Ahmet Çoruh Ordu’da yaşanan sel felaketine değinerek,  “Son bir aydır irili ufaklı görülen yağışlar, iki gündür şiddetini artırarak sele dönüştü. Metrekareye 100 kg üzerinde düşen yağışlardan yoğun olarak Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerimiz etkilendi. Yağış konusunda başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Valilik, Meteoroloji ve AFAD ekipleri tarafından yapılan uyarılar ve vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet ile büyük bir felaketin yaşanması önlendi. Yağışlardan önce Büyükşehir tarafından üç bölgede kurulan AKOM ekipleri sayesinde gerekli önlemler alındı. AKOM ekipleri, AFAD ekipleri ve Ordu Büyükşehir Belediyesi personeline yaşanan olaylar karşısında gösterdikleri koordineli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte halkımızın yanında olduğunu ve meydana gelen tüm zararın karşılanacağını belirtmek istiyorum” dedi. 30 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar, dairelerden gelen teklifler ve 7 ek gündem maddesi ile birlikte toplam 30 madde görüşüldü. 17 gündem maddesi karara bağlandı, 12 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi ve bir gündem maddesi de önümüzdeki ay görüşülmek üzere ertelendi. EYLÜL AYI MECLİSİ, 13 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 13 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’te  gerçekleştirecek.
Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Vekili Ahmet Çoruh başkanlığında düzenlenen toplantıya Genel Sekreter Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Meclis Üyeleri ve ilgili Daire Başkanları katıldı.

DEVLETİMİZ TÜM KURUMLARIYLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Başkan Vekili Ahmet Çoruh Ordu’da yaşanan sel felaketine değinerek,  “Son bir aydır irili ufaklı görülen yağışlar, iki gündür şiddetini artırarak sele dönüştü. Metrekareye 100 kg üzerinde düşen yağışlardan yoğun olarak Fatsa, Ünye ve Perşembe ilçelerimiz etkilendi. Yağış konusunda başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Valilik, Meteoroloji ve AFAD ekipleri tarafından yapılan uyarılar ve vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet ile büyük bir felaketin yaşanması önlendi. Yağışlardan önce Büyükşehir tarafından üç bölgede kurulan AKOM ekipleri sayesinde gerekli önlemler alındı. AKOM ekipleri, AFAD ekipleri ve Ordu Büyükşehir Belediyesi personeline yaşanan olaylar karşısında gösterdikleri koordineli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte halkımızın yanında olduğunu ve meydana gelen tüm zararın karşılanacağını belirtmek istiyorum” dedi.

30 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar, dairelerden gelen teklifler ve 7 ek gündem maddesi ile birlikte toplam 30 madde görüşüldü. 17 gündem maddesi karara bağlandı, 12 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi ve bir gündem maddesi de önümüzdeki ay görüşülmek üzere ertelendi.

EYLÜL AYI MECLİSİ, 13 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 13 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’te  gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.