AFETZEDELERE ÖDEMELER YAPILDI

Gündem 14.03.2019 - 12:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3310+ kez okundu.
 

AFETZEDELERE ÖDEMELER YAPILDI

16 Ocak 2019 tarihinde İlimiz genelinde meydana gelen aşırı rüzgar (fırtına) sonucu bazı bina çatılarında hasarlar oluşmuştu.

16 Ocak 2019 tarihinde İlimiz genelinde meydana gelen aşırı rüzgar (fırtına) sonucu bazı bina çatılarında hasarlar oluşmuştu. Meydana gelen hasarlar, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı teknik elemanlarınca incelenmiş ve hasarlar tespit edilmişti. Yapılan hasar tespiti sonucunda toplam 429 bina çatısının fırtınadan etkilendiği tespit edilmişti. Yapılan tespit neticesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından 873.000 TL ödenek talep edilmişti. Talep edilen ödenek, zarara uğrayan vatandaşlarımıza ödenmek üzere İlimiz emrine gönderilmiştir. Gönderilen bu ödenek hak sahibi vatandaşların hesabına PTT Bank aracılığıyla yatırılmıştır. Bina çatıları hasar gören vatandaşlarımızın 14.03.2019 tarihinden (bugün) itibaren T.C kimlik belgeleri ile birlikte yardım tutarını PTT bank şubelerinden alabileceklerdir.
16 Ocak 2019 tarihinde İlimiz genelinde meydana gelen aşırı rüzgar (fırtına) sonucu bazı bina çatılarında hasarlar oluşmuştu.

16 Ocak 2019 tarihinde İlimiz genelinde meydana gelen aşırı rüzgar (fırtına) sonucu bazı bina çatılarında hasarlar oluşmuştu. Meydana gelen hasarlar, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı teknik elemanlarınca incelenmiş ve hasarlar tespit edilmişti. Yapılan hasar tespiti sonucunda toplam 429 bina çatısının fırtınadan etkilendiği tespit edilmişti.

Yapılan tespit neticesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından 873.000 TL ödenek talep edilmişti. Talep edilen ödenek, zarara uğrayan vatandaşlarımıza ödenmek üzere İlimiz emrine gönderilmiştir. Gönderilen bu ödenek hak sahibi vatandaşların hesabına PTT Bank aracılığıyla yatırılmıştır.

Bina çatıları hasar gören vatandaşlarımızın 14.03.2019 tarihinden (bugün) itibaren T.C kimlik belgeleri ile birlikte yardım tutarını PTT bank şubelerinden alabileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.