ADI YAŞATILACAK

Gündem 30.12.2019 - 07:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2164+ kez okundu.
 

ADI YAŞATILACAK

Ordu'da canice işlenen cinayete kurban giden balerin Ceren Özdemir'in adı, İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir parkta yaşatılacak.

Ordu'da canice işlenen cinayete kurban giden balerin Ceren Özdemir'in adı, İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir parkta yaşatılacak. Ceren Özdemir’in adı, 3 Ocak yapılacak Çiğli Belediye Meclis toplantısında onaylandıktan sonra, Balatçık’ta bulunan parka verilecek. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in evinin önünde bıçaklanarak öldürülmesi tüm Türkiye’yi derinden üzerken, Çiğli Belediyesi Ceren Özdemir’in adının Çiğli’de bir parkta yaşaması için harekete geçti. Çiğli Belediyesi tarafından bu yılın başında  Balatçık’ta tamamlanan parka Ceren Özdemir’in adının verilmesine ilişkin gündem maddesi, 3 Ocak’ta yapılacak belediye meclis toplantısının gündemine gelecek. Kararın meclis tarafından onaylanmasının ardından çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve kent mobilyalarıyla donatılmış parka Ceren Özdemir’in adı verilecek.   
Ordu'da canice işlenen cinayete kurban giden balerin Ceren Özdemir'in adı, İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir parkta yaşatılacak.

Ordu'da canice işlenen cinayete kurban giden balerin Ceren Özdemir'in adı, İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir parkta yaşatılacak. Ceren Özdemir’in adı, 3 Ocak yapılacak Çiğli Belediye Meclis toplantısında onaylandıktan sonra, Balatçık’ta bulunan parka verilecek.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in evinin önünde bıçaklanarak öldürülmesi tüm Türkiye’yi derinden üzerken, Çiğli Belediyesi Ceren Özdemir’in adının Çiğli’de bir parkta yaşaması için harekete geçti. Çiğli Belediyesi tarafından bu yılın başında  Balatçık’ta tamamlanan parka Ceren Özdemir’in adının verilmesine ilişkin gündem maddesi, 3 Ocak’ta yapılacak belediye meclis toplantısının gündemine gelecek. Kararın meclis tarafından onaylanmasının ardından çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve kent mobilyalarıyla donatılmış parka Ceren Özdemir’in adı verilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.