“ACIMIZI DA MUTLULUĞUMUZU DA BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ”

Gündem 15.04.2019 - 16:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3400+ kez okundu.
 

“ACIMIZI DA MUTLULUĞUMUZU DA BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ”

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan seçilmesinin ardından ilk nikah işlemini gerçekleştirdi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan seçilmesinin ardından ilk nikah işlemini gerçekleştirdi. 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile Altınordu Belediye Başkanı seçilen Aşkın Tören tebrikleri kabul ediyor. Makamına gelen herkesi ağırlayan Başkan Tören, tüm bu yoğun temposu içerisinde vatandaşların isteklerine de kayıtsız kalmıyor. Bu kapsamda dünya evine girmek için Altınordu Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulunan Öznur Yaldız ve Feyzettin Yılmaz nikahlarını Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kıyması isteğinde bulundu. Çiftlerin yaptığı bu isteğe kayıtsız kalmayan Başkan Tören, Altınordu Belediyesi’nde gerçekleştirilen nikahı kıydı. Yapılan bu işlem ayrıca Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kıydığı ilk nikah oldu. BAŞKAN TÖREN: “HEP YAN YANA, OMUZ OMUZA OLACAĞIZ” Nikah sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Öznür ve Feyzettin Yılmaz çiftine mutluluk diledi. Gerçekleştirilen nikahın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Başkan Tören, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Altınordulu hemşehrilerimizin teveccühü ile Altınordu Belediye Başkanlığı görevini üstlendik. Bizde bu doğrultuda ‘Vizyonu dünya kenti’ şehir kimliğine uygun adımlar ve yatırımlar yapma çabamıza ara vermeden başladık. Bu süreçte ilçemizi rekabet eden şehirler arasına taşırken vatandaşlarımızla da hep yan yana, omuz omuza olacağız. Bu doğrultuda bizden nikah talebinde bulunan çiftimizin nikah işlemini gerçekleştirdik. Dünya evine giren Öznur ve Feyzettin Yılmaz çiftine iki cihan saadeti diliyor, her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu nikah kıydığımız ilk nikah olması hasebi ile benim için ayrı bir özellikte taşıyor. Bugün olduğu gibi bundan sonra da tüm hemşehrilerimizle birlikte olacağız, acımızı da mutluluğumuzu da birlikte paylaşacağız” dedi. 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan seçilmesinin ardından ilk nikah işlemini gerçekleştirdi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Başkan seçilmesinin ardından ilk nikah işlemini gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ile Altınordu Belediye Başkanı seçilen Aşkın Tören tebrikleri kabul ediyor. Makamına gelen herkesi ağırlayan Başkan Tören, tüm bu yoğun temposu içerisinde vatandaşların isteklerine de kayıtsız kalmıyor.

Bu kapsamda dünya evine girmek için Altınordu Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulunan Öznur Yaldız ve Feyzettin Yılmaz nikahlarını Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kıyması isteğinde bulundu. Çiftlerin yaptığı bu isteğe kayıtsız kalmayan Başkan Tören, Altınordu Belediyesi’nde gerçekleştirilen nikahı kıydı. Yapılan bu işlem ayrıca Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kıydığı ilk nikah oldu.

BAŞKAN TÖREN: “HEP YAN YANA, OMUZ OMUZA OLACAĞIZ”

Nikah sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Öznür ve Feyzettin Yılmaz çiftine mutluluk diledi. Gerçekleştirilen nikahın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Başkan Tören, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Altınordulu hemşehrilerimizin teveccühü ile Altınordu Belediye Başkanlığı görevini üstlendik. Bizde bu doğrultuda ‘Vizyonu dünya kenti’ şehir kimliğine uygun adımlar ve yatırımlar yapma çabamıza ara vermeden başladık. Bu süreçte ilçemizi rekabet eden şehirler arasına taşırken vatandaşlarımızla da hep yan yana, omuz omuza olacağız. Bu doğrultuda bizden nikah talebinde bulunan çiftimizin nikah işlemini gerçekleştirdik. Dünya evine giren Öznur ve Feyzettin Yılmaz çiftine iki cihan saadeti diliyor, her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu nikah kıydığımız ilk nikah olması hasebi ile benim için ayrı bir özellikte taşıyor. Bugün olduğu gibi bundan sonra da tüm hemşehrilerimizle birlikte olacağız, acımızı da mutluluğumuzu da birlikte paylaşacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.