AÇILIŞINA GÜN SAYIYOR

Gündem 19.04.2021 - 13:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2795+ kez okundu.
 

AÇILIŞINA GÜN SAYIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi projesiyle Karadeniz Bölgesi’nde iddiasını ortaya koyuyor. Ordu ve çevre illerdeki hayvanseverlerin sabırsızlıkla beklediği hayvan hastanesi, donanımıyla bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavisi ve rehabilitasyonu için açılmaya gün sayıyor. Aynı zamanda hayvan hastanesinin içerisinde bulunduğu kampüs alanında inşaat çalışmaları devam ediyor. Ekipler, kampüs alanındaki çalışmaları ise %60 oranında tamamlandı. BÖLGENİN EN BÜYÜK VE EN KAPSAMLI HAYVAN HASTANESİ Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi ameliyathanelerden yoğun bakım ünitelerine, engelli rehabilitasyon ünitelerinden muayene odasına, röntgen ve laboratuvar bölümlerinden pati park oyun alanına kadar pek çok bölümle Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı hayvan hastanesi oluyor. 800 SOKAK  HAYVANINA AYNI ANDA HİZMET VEREBİLECEK BİR YERLEŞKE OLACAK Tecrübeli kadrosuyla da sokak hayvanları için donanımlı bir yer olacak olan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi sahipsiz, yaralı, hasta, engelli ya da bakıma muhtaç 800 sokak hayvanına da aynı anda hizmet verebilecek bir yerleşke oluyor. “REHABİLİTASYON VE TEDAVİLERİ DAHA GELİŞMİŞ BİR ORTAMDA YAPILACAK” Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindiğini söyledi. Daire Başkanı Okutucu şöyle devam etti: “Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindi. Can dostlarımız için başlamış olduğumuz bu proje bizleri olduğu gibi hayvansever vatandaşlarımızı da heyecanlandırıyor. Hayvan hastanesinin bir an önce açılması için ekiplerimiz üstün bir gayretle çalışıyorlar. Proje sonucunda sokak hayvanlarımız için tam donanımlı bir hastaneyi Ordu’ya kazandıracağız. Burayı ameliyathanelerden yoğun bakım ünitelerine, engelli rehabilitasyon ünitelerinden muayene odasına, röntgen ve laboratuvar bölümlerinden pati park oyun alanına kadar pek çok bölümle sokak hayvanları için geliştiriyoruz. Böylelikle sokak hayvanlarımızın rehabilitasyonu ve tedavisi daha gelişmiş bir ortamda yapılmasını sağlayacağız. Onların hem yaşam haklarını koruyacak hem de yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindi.
Büyükşehir Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi projesiyle Karadeniz Bölgesi’nde iddiasını ortaya koyuyor. Ordu ve çevre illerdeki hayvanseverlerin sabırsızlıkla beklediği hayvan hastanesi, donanımıyla bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavisi ve rehabilitasyonu için açılmaya gün sayıyor.
Aynı zamanda hayvan hastanesinin içerisinde bulunduğu kampüs alanında inşaat çalışmaları devam ediyor. Ekipler, kampüs alanındaki çalışmaları ise %60 oranında tamamlandı.
BÖLGENİN EN BÜYÜK VE EN KAPSAMLI HAYVAN HASTANESİ
Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi ameliyathanelerden yoğun bakım ünitelerine, engelli rehabilitasyon ünitelerinden muayene odasına, röntgen ve laboratuvar bölümlerinden pati park oyun alanına kadar pek çok bölümle Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı hayvan hastanesi oluyor.
800 SOKAK  HAYVANINA AYNI ANDA HİZMET VEREBİLECEK BİR YERLEŞKE OLACAK
Tecrübeli kadrosuyla da sokak hayvanları için donanımlı bir yer olacak olan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi sahipsiz, yaralı, hasta, engelli ya da bakıma muhtaç 800 sokak hayvanına da aynı anda hizmet verebilecek bir yerleşke oluyor.
“REHABİLİTASYON VE TEDAVİLERİ DAHA GELİŞMİŞ BİR ORTAMDA YAPILACAK”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.
Daire Başkanı Okutucu şöyle devam etti:
“Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Hayvan Hastanesi çalışmalarında sona gelindi. Can dostlarımız için başlamış olduğumuz bu proje bizleri olduğu gibi hayvansever vatandaşlarımızı da heyecanlandırıyor. Hayvan hastanesinin bir an önce açılması için ekiplerimiz üstün bir gayretle çalışıyorlar. Proje sonucunda sokak hayvanlarımız için tam donanımlı bir hastaneyi Ordu’ya kazandıracağız. Burayı ameliyathanelerden yoğun bakım ünitelerine, engelli rehabilitasyon ünitelerinden muayene odasına, röntgen ve laboratuvar bölümlerinden pati park oyun alanına kadar pek çok bölümle sokak hayvanları için geliştiriyoruz. Böylelikle sokak hayvanlarımızın rehabilitasyonu ve tedavisi daha gelişmiş bir ortamda yapılmasını sağlayacağız. Onların hem yaşam haklarını koruyacak hem de yaşam standartlarını yükselteceğiz. Şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.