YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİTTİ

Yaşam 03.12.2015 - 11:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1941+ kez okundu.
 

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİTTİ

Suriyeli ihtiyaç sahibi vatandaşlar için toplanan toplam 12.538 adet giyim yardımı 199 koli halinde Hatay’ın Yayladağ İlçesi’ne PTT aracılığıyla bugün gönderildi. Yardımları gönderen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Orada yaşayanlar bizim kardeşlerimiz.” dedi.

Suriyeli ihtiyaç sahibi vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı kanalıyla yapılan giysi yardımı gönderildi. Valilik önünde gerçekleştirilen programa Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Engin Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş,  İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomoç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy katıldı. Yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Market’ine 163 ailenin bağışta bulunduğunu söyleyerek, “4.660 erkek, 3.648 kadın, 4.230 çocuk olmak üzere toplam 12.538 adet giyim yardımı 199 koli halinde Hatay’ın Yayladağ İlçesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli kardeşlerimize PTT’nin kargo araçları ile ulaştırılacaktır” dedi. Vali Balkanlıoğlu, “Suriye’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Orada yaşayanlar bizim kardeşlerimiz. Aynı dili konuştuğumuz, aynı dine mensup olduğumuz, akrabalık bağlarımızın çok güçlü olduğu buradaki kardeşlerimiz zor durumdalar. Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfımız aracılığıyla temin edilen her türden kadın, erkek ve çocuk giysilerini gönderiyoruz. Emeği geçen ve giysi bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu şekilde yardımlarımız devam edecektir” şeklinde konuştu. 
Suriyeli ihtiyaç sahibi vatandaşlar için toplanan toplam 12.538 adet giyim yardımı 199 koli halinde Hatay’ın Yayladağ İlçesi’ne PTT aracılığıyla bugün gönderildi. Yardımları gönderen Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Orada yaşayanlar bizim kardeşlerimiz.” dedi.

Suriyeli ihtiyaç sahibi vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı kanalıyla yapılan giysi yardımı gönderildi. Valilik önünde gerçekleştirilen programa Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Engin Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş,  İl Sağlık Müdürü İsmet Kolomoç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy katıldı.

Yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Market’ine 163 ailenin bağışta bulunduğunu söyleyerek, “4.660 erkek, 3.648 kadın, 4.230 çocuk olmak üzere toplam 12.538 adet giyim yardımı 199 koli halinde Hatay’ın Yayladağ İlçesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli kardeşlerimize PTT’nin kargo araçları ile ulaştırılacaktır” dedi.

Vali Balkanlıoğlu, “Suriye’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Orada yaşayanlar bizim kardeşlerimiz. Aynı dili konuştuğumuz, aynı dine mensup olduğumuz, akrabalık bağlarımızın çok güçlü olduğu buradaki kardeşlerimiz zor durumdalar. Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfımız aracılığıyla temin edilen her türden kadın, erkek ve çocuk giysilerini gönderiyoruz. Emeği geçen ve giysi bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu şekilde yardımlarımız devam edecektir” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.