Başkan Enver Yılmaz’a Teşekkür Plaketi

Sanat 20.05.2014 - 16:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3816+ kez okundu.
 

Başkan Enver Yılmaz’a Teşekkür Plaketi

Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) eski Genel Sanat Yönetmeni Aydın Üstüntaş’ı anma etkinliğine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür plaketi verildi. Başkan Enver Yılmaz plaketi Gülçin Üstüntaş’ın elinden aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Aydın Üstüntaş’ın eşi Gülçin Üstüntaş, hafta sonu düzenlenen etkinlikte Ordu Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yapmasının kendileri için büyük mutluluk taşıdığını ifade ederken, Ordu’nun bir kültür ve sanat kenti olduğunu ve Başkan Enver Yılmaz’ın kültüre ve sanata değer veren bir başkan olduğunu söyledi. Gülçin Üstüntaş; “Desteğiniz Bizleri Çok Mutlu etti.” Aydın Üstüntaş’ın eşi Gülçin Üstüntaş’ın girişimleriyle her yıl düzenlenmekte olan  “Geleneksel Anadolu Tiyatrosu Oyun Yazma Yarışması” ödül töreni hafta sonu OBKT salonunda gerçekleşti. Aydın Üstüntaş’ın anıldığı programda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın destek verdiği program nedeniyle, Aydın Üstüntaş’ın eşi Gülçin Üstüntaş bugün Başkan Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gülçin Üstüntaş ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederken, “Öncelikli olarak Ordu’nun bir kültür ve sanat kenti olduğunu sizlerde çok iyi biliyor ve takdir ediyorsunuz. Kültüre ve sanata sizlerin çok değer verdiğinizi de biliyorum. Gösterdiğiniz ilgi de bunun bir göstergesidir. Size bu desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bizleri çok mutlu etti” dedi. Başkan Enver Yılmaz; “Bu Misyonu Hem Koruyacağız, Hem Güçlendireceğiz.” Başkan Enver Yılmaz ise ziyaret nedeniyle Gülçin Üstüntaş’a teşekkür etti.  “Ordu’nun bu tarihi misyonundan gelen özelliğini hem koruyacağız, hem de güçlendireceğiz” şeklinde sözlerine devam eden Başkan Enver Yılmaz,   “Bu nazik ziyaretiniz ve plaket için çok teşekkür ediyorum. Aydın ağabeyin manevi şahsiyetini temsilen sizden bu plaketi aldığım için mutlu oldum. İnşallah bundan sonrada sanat ve kültüre dayalı diğer birimlere ilişkin yapacağımız çalışmaları zaten kamuoyu ile paylaşacağız. Ordu’nun bu tarihi misyonundan gelen özelliğini hem koruyacağız, hem de güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.   
Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) eski Genel Sanat Yönetmeni Aydın Üstüntaş’ı anma etkinliğine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür plaketi verildi. Başkan Enver Yılmaz plaketi Gülçin Üstüntaş’ın elinden aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Aydın Üstüntaş’ın eşi Gülçin Üstüntaş, hafta sonu düzenlenen etkinlikte Ordu Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yapmasının kendileri için büyük mutluluk taşıdığını ifade ederken, Ordu’nun bir kültür ve sanat kenti olduğunu ve Başkan Enver Yılmaz’ın kültüre ve sanata değer veren bir başkan olduğunu söyledi.

Gülçin Üstüntaş; “Desteğiniz Bizleri Çok Mutlu etti.”

Aydın Üstüntaş’ın eşi Gülçin Üstüntaş’ın girişimleriyle her yıl düzenlenmekte olan  “Geleneksel Anadolu Tiyatrosu Oyun Yazma Yarışması” ödül töreni hafta sonu OBKT salonunda gerçekleşti. Aydın Üstüntaş’ın anıldığı programda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın destek verdiği program nedeniyle, Aydın Üstüntaş’ın eşi Gülçin Üstüntaş bugün Başkan Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gülçin Üstüntaş ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederken, “Öncelikli olarak Ordu’nun bir kültür ve sanat kenti olduğunu sizlerde çok iyi biliyor ve takdir ediyorsunuz. Kültüre ve sanata sizlerin çok değer verdiğinizi de biliyorum. Gösterdiğiniz ilgi de bunun bir göstergesidir. Size bu desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bizleri çok mutlu etti” dedi.

Başkan Enver Yılmaz; “Bu Misyonu Hem Koruyacağız, Hem Güçlendireceğiz.”

Başkan Enver Yılmaz ise ziyaret nedeniyle Gülçin Üstüntaş’a teşekkür etti.  “Ordu’nun bu tarihi misyonundan gelen özelliğini hem koruyacağız, hem de güçlendireceğiz” şeklinde sözlerine devam eden Başkan Enver Yılmaz,   “Bu nazik ziyaretiniz ve plaket için çok teşekkür ediyorum. Aydın ağabeyin manevi şahsiyetini temsilen sizden bu plaketi aldığım için mutlu oldum. İnşallah bundan sonrada sanat ve kültüre dayalı diğer birimlere ilişkin yapacağımız çalışmaları zaten kamuoyu ile paylaşacağız. Ordu’nun bu tarihi misyonundan gelen özelliğini hem koruyacağız, hem de güçlendireceğiz” şeklinde konuştu. 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.