ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM STANDARDI EĞİTİMİ VERİLDİ

Gündem 20.07.2018 - 14:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4192+ kez okundu.
 

ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM STANDARDI EĞİTİMİ VERİLDİ

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik Çevre Yönetim Birimi tarafından ISO 14001 Çevre Yönetim Standardı kazandırılması amacıyla Türk Standartları Enstitüsü(TSE) aracılığıyla eğitim semineri gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik Çevre Yönetim Birimi tarafından ISO 14001 Çevre Yönetim Standardı kazandırılması amacıyla Türk Standartları Enstitüsü(TSE) aracılığıyla eğitim semineri gerçekleştirildi.  Altınordu Belediyesi doğayı korumak adına yaptığı çalışmalara ve bu alanda yaptığı eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, çevrenin korunması adına temel olarak toprak, hava ve su gibi doğal kaynak kullanımının en aza indirilmesini ve bu doğal kaynaklara verilen zararların önüne geçilmesine imkan sunan ISO 14001 Çevre Yönetim Standardı’nı kapsayan eğitim semineri düzenledi. TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitmeni Dr. Aysel Engin tarafından verilen ve bir hafta süren eğitimlere Altınordu Belediyesi personelleri katıldı. Yapılan eğitimlerle mevzuata uyum sağlamanın yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda itibar kazanılması sağlanacak. Ayrıca alınan eğitimlerle işçi moralinin artması ve çalışanlarda çevre bilincinin de gelişmesine imkan sunulacak. BAŞKAN TEKİNTAŞ: “YAPILAN EĞİTİMLER, KALİTE ADINA ÖNEMLİ BİR TESPİT OLACAK” Altınordu Belediyesi’nde gerçekleştirilen eğitimlere katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ISO 14001 Çevre Yönetim Standardının önemine vurgu yaptı. Sahada etkin çalışmalar yürütürken gerekli her türlü standarda dikkat ettiklerini ve bunun yanı sıra personellerin bilgilenmelerine büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Tekintaş, “Ulusal ve uluslararası standartlara kavuşmak adına yapılan eğitimlere ve bu eğitimlerin sahada uygulanmasına bakılarak alınan belgeler bizler için bir prestij olmasının yanı sıra kalite adına da önemli bir tespit olacak. Türk Standartları işbirliği ile yapılan çalışmalar kapsamında alınan belgeler belediyemizin karnesi olacak. 4 yıldan bu yana sahayı temiz tuttuğumuz ve milletin teşekkürünü aldığımız Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bu denli önemli bir yapıya kavuşmasını sağlamak adına yapılan eğitimlerin belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitimlere katılan ve belge almaya hak kazanan tüm personellerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Altınordu Belediyesi personellerine yönelik Çevre Yönetim Birimi tarafından ISO 14001 Çevre Yönetim Standardı kazandırılması amacıyla Türk Standartları Enstitüsü(TSE) aracılığıyla eğitim semineri gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik Çevre Yönetim Birimi tarafından ISO 14001 Çevre Yönetim Standardı kazandırılması amacıyla Türk Standartları Enstitüsü(TSE) aracılığıyla eğitim semineri gerçekleştirildi. 

Altınordu Belediyesi doğayı korumak adına yaptığı çalışmalara ve bu alanda yaptığı eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, çevrenin korunması adına temel olarak toprak, hava ve su gibi doğal kaynak kullanımının en aza indirilmesini ve bu doğal kaynaklara verilen zararların önüne geçilmesine imkan sunan ISO 14001 Çevre Yönetim Standardı’nı kapsayan eğitim semineri düzenledi. TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitmeni Dr. Aysel Engin tarafından verilen ve bir hafta süren eğitimlere Altınordu Belediyesi personelleri katıldı.

Yapılan eğitimlerle mevzuata uyum sağlamanın yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda itibar kazanılması sağlanacak. Ayrıca alınan eğitimlerle işçi moralinin artması ve çalışanlarda çevre bilincinin de gelişmesine imkan sunulacak.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “YAPILAN EĞİTİMLER, KALİTE ADINA ÖNEMLİ BİR TESPİT OLACAK”

Altınordu Belediyesi’nde gerçekleştirilen eğitimlere katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ISO 14001 Çevre Yönetim Standardının önemine vurgu yaptı. Sahada etkin çalışmalar yürütürken gerekli her türlü standarda dikkat ettiklerini ve bunun yanı sıra personellerin bilgilenmelerine büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Tekintaş, “Ulusal ve uluslararası standartlara kavuşmak adına yapılan eğitimlere ve bu eğitimlerin sahada uygulanmasına bakılarak alınan belgeler bizler için bir prestij olmasının yanı sıra kalite adına da önemli bir tespit olacak. Türk Standartları işbirliği ile yapılan çalışmalar kapsamında alınan belgeler belediyemizin karnesi olacak. 4 yıldan bu yana sahayı temiz tuttuğumuz ve milletin teşekkürünü aldığımız Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bu denli önemli bir yapıya kavuşmasını sağlamak adına yapılan eğitimlerin belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitimlere katılan ve belge almaya hak kazanan tüm personellerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.