82. YIL ORDU’DA TÖRENLERLE ANILDI

Gündem 10.11.2020 - 22:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3055+ kez okundu.
 

82. YIL ORDU’DA TÖRENLERLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da törenle anıldı. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen anma programı anıta çelenk koyma, saat 09.05 geçerken çalan siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunma ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla son buldu. Törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. “İLELEBET SEVGİSİ GÖNLÜMÜZDE PAYİDAR KALACAK” Tören sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümünü için burada bulunduk. Onun değerlerini, özelliklerini, bize açtığı ufku ve gelecek ile ilgili ışık tuttuğu fikirlerini gönlümüzde tekrar yaşatarak andık. Onun değer ve ilkelerine uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlelebet sevgisi gönlümüzde payidar kalacak. Büyük şahsiyetin bize açmış olduğu ufukla güvenle yürüyeceğiz. Hem hükümetimiz hem devletimiz hem de milletimiz bu noktada karalı olarak çalışmalarını sürdürecek. Bu vesileyle tekrardan ruhu şad olsun” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü, yurt genelinde olduğu gibi Ordu’da da törenle anıldı.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen anma programı anıta çelenk koyma, saat 09.05 geçerken çalan siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunma ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla son buldu.

Törene Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol mensupları, daire müdürleri, askerî erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“İLELEBET SEVGİSİ GÖNLÜMÜZDE PAYİDAR KALACAK”

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıl dönümünü için burada bulunduk. Onun değerlerini, özelliklerini, bize açtığı ufku ve gelecek ile ilgili ışık tuttuğu fikirlerini gönlümüzde tekrar yaşatarak andık. Onun değer ve ilkelerine uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlelebet sevgisi gönlümüzde payidar kalacak. Büyük şahsiyetin bize açmış olduğu ufukla güvenle yürüyeceğiz. Hem hükümetimiz hem devletimiz hem de milletimiz bu noktada karalı olarak çalışmalarını sürdürecek. Bu vesileyle tekrardan ruhu şad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.