7’den 70’e Tiyatro Var

Kültür 14.11.2014 - 17:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2091+ kez okundu.
 

7’den 70’e Tiyatro Var

7’den 70’e Tiyatro Var

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) “Sapan”, “Hekimoğlu”, “Düğün Evi, Oyun Evi” ve çocuklar için de “Lunapark” adlı oyunlarla yeni sezonda da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. OBBKT Kasım ayı içerisinde iki oyunla izleyicinin karşısına çıkacak. Bu oyunların ardından Aralık ayında da yeni oyunları programına alan OBBKT, Aydın Üstüntaş’ın yazdığı, Ali Kemal Tandoğan’ın Yönettiği “Hekimoğlu” adlı oyunu 18 ve 21 Kasım tarihlerinde,  Profösör Nurhan Karadağ’ın Yazıp Yönettiği “Düğün Evi, Oyun Evi” adlı oyunu da 25-28 Kasım tarihlerinde seyirci ile buluşturacak. OBBKT FATSA VE ÜNYE’DE DE PERDE DİYECEK… Aralık ayı ile birlikte Şirin İnci’nin yazıp, Onur Çelikkol’un yönettiği bir kukla gösterisi olarak hazırlanan çocuk oyunu “Lunapark” ın da hazırlıklarını sürdüren OBBKT yine Aralık ayı içerisinde ayrıca Fatsa ilçesinde “Düğün Evi, Oyun Evi”  oyunu, Ünye ilçesinde de “Sapan” ve küçük izleyiciler için de “Lunapark” adlı oyunları sahneleyecek. OBBKT’de ke oyun saatlerinin akşam saat 20.00’da başlayacağını belirten yetkililer, öğrenci biletlerinin 2.00 TL. tam biletlerin ise 4.00 TL. olduğunu, biletlerin Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu gişesinden temin edilebileceğini söylediler.  
7’den 70’e Tiyatro Var

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) “Sapan”, “Hekimoğlu”, “Düğün Evi, Oyun Evi” ve çocuklar için de “Lunapark” adlı oyunlarla yeni sezonda da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

OBBKT Kasım ayı içerisinde iki oyunla izleyicinin karşısına çıkacak. Bu oyunların ardından Aralık ayında da yeni oyunları programına alan OBBKT, Aydın Üstüntaş’ın yazdığı, Ali Kemal Tandoğan’ın Yönettiği “Hekimoğlu” adlı oyunu 18 ve 21 Kasım tarihlerinde,  Profösör Nurhan Karadağ’ın Yazıp Yönettiği “Düğün Evi, Oyun Evi” adlı oyunu da 25-28 Kasım tarihlerinde seyirci ile buluşturacak.

OBBKT FATSA VE ÜNYE’DE DE PERDE DİYECEK…

Aralık ayı ile birlikte Şirin İnci’nin yazıp, Onur Çelikkol’un yönettiği bir kukla gösterisi olarak hazırlanan çocuk oyunu “Lunapark” ın da hazırlıklarını sürdüren OBBKT yine Aralık ayı içerisinde ayrıca Fatsa ilçesinde “Düğün Evi, Oyun Evi”  oyunu, Ünye ilçesinde de “Sapan” ve küçük izleyiciler için de “Lunapark” adlı oyunları sahneleyecek.

OBBKT’de ke oyun saatlerinin akşam saat 20.00’da başlayacağını belirten yetkililer, öğrenci biletlerinin 2.00 TL. tam biletlerin ise 4.00 TL. olduğunu, biletlerin Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu gişesinden temin edilebileceğini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.