65. HÜKÜMET GÜVEN OYU ALDI

Siyaset 29.05.2016 - 14:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3658+ kez okundu.
 

65. HÜKÜMET GÜVEN OYU ALDI

TBMM'de, Binali Yıldırım'ın başbakanlığında kurulan 65. Hükümet'in programı güven oyu aldı.

Genel Kurul'da 65. Hükümet'in programı güven oyu aldı. Oylamanın sonucu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman tarafından okundu. Güven oylaması açık oylama sonucu şu şekilde: Oy sayısı: 453, kabul: 315, ret: 138.Oylama sonucu Başbakan Binali Yıldırım açıklama yaptı. Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:"Demokrasimizi daha da ileri düzeye taşıyacağız. Milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğinin daim olması için gece gündüz demeden çalışacağız. Milletimizin barışı, huzuru için hayatını seve seve veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum."Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulu'ndan ayrıldıktan sonra Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ardından Yenikapı'da düzenlenecek Fetih Şöleni programına katılmak üzere İstanbul'a yola çıkacak.  
TBMM'de, Binali Yıldırım'ın başbakanlığında kurulan 65. Hükümet'in programı güven oyu aldı.

Genel Kurul'da 65. Hükümet'in programı güven oyu aldı. Oylamanın sonucu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman tarafından okundu. Güven oylaması açık oylama sonucu şu şekilde: Oy sayısı: 453, kabul: 315, ret: 138.

Oylama sonucu Başbakan Binali Yıldırım açıklama yaptı. Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Demokrasimizi daha da ileri düzeye taşıyacağız. Milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliğinin daim olması için gece gündüz demeden çalışacağız. Milletimizin barışı, huzuru için hayatını seve seve veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulu'ndan ayrıldıktan sonra Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ardından Yenikapı'da düzenlenecek Fetih Şöleni programına katılmak üzere İstanbul'a yola çıkacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.