3. ETAP KAMP ÇALIŞMALARI AFYONKARAHiSAR’DA

Spor 27.08.2018 - 12:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4112+ kez okundu.
 

3. ETAP KAMP ÇALIŞMALARI AFYONKARAHiSAR’DA

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. etap kampına Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleks´nde yaptığı antrenmanla start verdi.

Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. etap kampına Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleks´nde yaptığı antrenmanla start verdi. 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar´da sürdüreceği 3. etap kampının ilk çalışmasını Teknik Direktör Ergin Döner yönetiminde gerçekleştirdi.  Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleks´nde iki bölüm halinde gerçekleşen 3. etap kampının ilk antrenmanında futbolcular, birinci bölümde düz koşu ve 5´e 2 oyunu, ikinci bölümünde ise arttırmalı koşu ve kuvvet çalışması yaptı. Takım daha sonra yaptığı dinlenme koşusu ile çalışmayı sonlandırdı. DÖNER: “ALTINORDU BELEDİYESPOR KULÜBÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”   Afyonkarahisar kampının ilk gününde açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, başarılı geçen 2. Etap Erzurum kampındaki çalışmaların ardından 3. etap kampına başladıklarını söyledi. Çok iyi bir kamp ortamı olduğunu ve kamp süresince hazırlık maçları yaparak sezona hazırlanacaklarını aktaran Döner, “Afyonkarahisar kampına bugün itibari ile başladık. 3. Etap kampımız olan Afyonkarahisar’da en iyi şekilde geçmesini umuyoruz. Sakatlıklardan uzak, sağlıklı bir kamp olmasını diliyoruz. Hazırlık maçlarımız ile beraber 3. Etap kampımızda eksikliklerimizi görerek, kondisyonumuzu tamamlayıp lige başarılı bir şekilde girmek istiyoruz. Kampımız süresince 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İlk maçımızı 28 Ağustos’ta Sandıklıspor ile yapacağız. Sezon başlamadan eksik gördüğümüz yerlere transfer yapabiliriz. Afyonkarahisar kampımız inşallah istediğimiz ölçüde ve istediğimiz kalitede geçer. ” dedi.  BİBER:” TAKIM OLARAK İYİYİZ VE HAZIRIZ   Altınordu Belediyespor ikinci kaptanı Güven Biber takım olarak iyi ve hazır olduklarını belirterek, ”Erzurum kampını tamamladık, bayram izninden sonra Afyonkarahisar kampına başlamış bulunuyoruz. Biz takım olarak iyiyiz ve hazırız. 3. Etap kampımız olan Afyon’dan eksiksiz bütün hazırlıklarımızı yapmış bir şekilde dönmek istiyoruz.  Afyonkarahisar kampı süresince günde çift idman yapacak olan Altınordu Belediyespor, antrenmanlarla ve hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecek. Bu kapsamda Altınordu Belediyespor ilk hazırlık maçını BAL ligi takımlarından Sandıklıspor ile karşılaşacak.  
Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. etap kampına Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleks´nde yaptığı antrenmanla start verdi.
Altınordu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. etap kampına Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleks´nde yaptığı antrenmanla start verdi.
2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar´da sürdüreceği 3. etap kampının ilk çalışmasını Teknik Direktör Ergin Döner yönetiminde gerçekleştirdi. 
Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleks´nde iki bölüm halinde gerçekleşen 3. etap kampının ilk antrenmanında futbolcular, birinci bölümde düz koşu ve 5´e 2 oyunu, ikinci bölümünde ise arttırmalı koşu ve kuvvet çalışması yaptı. Takım daha sonra yaptığı dinlenme koşusu ile çalışmayı sonlandırdı.
DÖNER: “ALTINORDU BELEDİYESPOR KULÜBÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”
  Afyonkarahisar kampının ilk gününde açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, başarılı geçen 2. Etap Erzurum kampındaki çalışmaların ardından 3. etap kampına başladıklarını söyledi. Çok iyi bir kamp ortamı olduğunu ve kamp süresince hazırlık maçları yaparak sezona hazırlanacaklarını aktaran Döner, “Afyonkarahisar kampına bugün itibari ile başladık. 3. Etap kampımız olan Afyonkarahisar’da en iyi şekilde geçmesini umuyoruz. Sakatlıklardan uzak, sağlıklı bir kamp olmasını diliyoruz. Hazırlık maçlarımız ile beraber 3. Etap kampımızda eksikliklerimizi görerek, kondisyonumuzu tamamlayıp lige başarılı bir şekilde girmek istiyoruz. Kampımız süresince 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İlk maçımızı 28 Ağustos’ta Sandıklıspor ile yapacağız. Sezon başlamadan eksik gördüğümüz yerlere transfer yapabiliriz. Afyonkarahisar kampımız inşallah istediğimiz ölçüde ve istediğimiz kalitede geçer. ” dedi. 
BİBER:” TAKIM OLARAK İYİYİZ VE HAZIRIZ
  Altınordu Belediyespor ikinci kaptanı Güven Biber takım olarak iyi ve hazır olduklarını belirterek, ”Erzurum kampını tamamladık, bayram izninden sonra Afyonkarahisar kampına başlamış bulunuyoruz. Biz takım olarak iyiyiz ve hazırız. 3. Etap kampımız olan Afyon’dan eksiksiz bütün hazırlıklarımızı yapmış bir şekilde dönmek istiyoruz.
 Afyonkarahisar kampı süresince günde çift idman yapacak olan Altınordu Belediyespor, antrenmanlarla ve hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecek. Bu kapsamda Altınordu Belediyespor ilk hazırlık maçını BAL ligi takımlarından Sandıklıspor ile karşılaşacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.