2. ETAP KAMPI ERZURUM'DA

Spor 10.08.2020 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3043+ kez okundu.
 

2. ETAP KAMPI ERZURUM'DA

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp; 52 Orduspor FK olarak sizler aracılığı ile bugüne kadar yapmış olduğumuz transfer çalışmalarımızı ve tüm gelişmeleri spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum' dedi.

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp; 52 Orduspor FK olarak sizler aracılığı ile bugüne kadar yapmış olduğumuz transfer çalışmalarımızı ve tüm gelişmeleri spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda TFF 3. Lig 2020-2021 sezonu için 1.Etap kamp çalışmamıza, 08 Ağustos 2020 Cumartesi günü başladık ve 12 gün sürecek hazırlıklarımızı 20 Ağustos 2020' ye kadar kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Ardından takıma vereceğimiz iki günlük izinden sonra 2.Etap kamp çalışmalarımıza 22 Ağustos 2020'de Erzurum' da devam edeceğiz. 8 Ağustos Cumartesi günü başladığımız kamp hazırlıklarımız öncesinde kulüp tesislerimize gelerek bizleri ziyaret eden Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Metin Gündoğdu’ya teşekkür ederiz. Kulüp ziyareti esnasında 2. Başkanımız Bahtiyar Köksal ve yönetimimizle bir görüşme gerçekleştirerek destek sözü veren ve kendisine isminin yazılı olduğu 52 Orduspor FK forması hediye ettiğimiz Vekilimiz Sayın Metin Gündoğdu ardından takımımızı antrenmanda ziyaret etti. Takımımızla kısa bir sohbet geçirerek yeni sezon öncesinde başarı temennisinde bulunan Gündoğdu Teknik Heyet ve futbolcularımıza baklava ikramında bulundu. Bu naif davranışından dolayı kendisine yeniden teşekkür ederiz. 52 Orduspor FK olarak bizlere gönül veren taraftarlarımızı memnun edecek, şampiyonluk hedefimize ulaşacağımız bir takım oluşturmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Ali Rıza Sinan Bayraktar Hocamızın istekleri doğrultusunda transferlerimizi titizlikle yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar toplam iç transferde 6, dış transferde 13, alt yapıdan da 2 futbolcu olmak üzere toplam 21 futbolcuyla mukaveleme imzaladık ve bu 21 futbolcumuz şu anda kamp kadromuzda yer almaktadır. Yeni transferler için de bazı futbolcularla görüşmelerimizi devam ettirerek Erzurum kampı öncesinde tüm transfer hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Alt yapıya da önem veren bir kulüp olarak istikbal vadeden oyuncularımızı Ordu’daki kampımıza dahil ettik. Yine Sinan Hocamızın istediği mevkilere uygun futbolcularla da görüşmelerimiz devam etmektedir tüm spor kamuoyu tarafından bilinmesini arz ederiz.    
52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp; 52 Orduspor FK olarak sizler aracılığı ile bugüne kadar yapmış olduğumuz transfer çalışmalarımızı ve tüm gelişmeleri spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum' dedi.

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp; 52 Orduspor FK olarak sizler aracılığı ile bugüne kadar yapmış olduğumuz transfer çalışmalarımızı ve tüm gelişmeleri spor kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda TFF 3. Lig 2020-2021 sezonu için 1.Etap kamp çalışmamıza, 08 Ağustos 2020 Cumartesi günü başladık ve 12 gün sürecek hazırlıklarımızı 20 Ağustos 2020' ye kadar kendi tesislerimizde devam edeceğiz. Ardından takıma vereceğimiz iki günlük izinden sonra 2.Etap kamp çalışmalarımıza 22 Ağustos 2020'de Erzurum' da devam edeceğiz.
8 Ağustos Cumartesi günü başladığımız kamp hazırlıklarımız öncesinde kulüp tesislerimize gelerek bizleri ziyaret eden Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Metin Gündoğdu’ya teşekkür ederiz. Kulüp ziyareti esnasında 2. Başkanımız Bahtiyar Köksal ve yönetimimizle bir görüşme gerçekleştirerek destek sözü veren ve kendisine isminin yazılı olduğu 52 Orduspor FK forması hediye ettiğimiz Vekilimiz Sayın Metin Gündoğdu ardından takımımızı antrenmanda ziyaret etti. Takımımızla kısa bir sohbet geçirerek yeni sezon öncesinde başarı temennisinde bulunan Gündoğdu Teknik Heyet ve futbolcularımıza baklava ikramında bulundu. Bu naif davranışından dolayı kendisine yeniden teşekkür ederiz.
52 Orduspor FK olarak bizlere gönül veren taraftarlarımızı memnun edecek, şampiyonluk hedefimize ulaşacağımız bir takım oluşturmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Ali Rıza Sinan Bayraktar Hocamızın istekleri doğrultusunda transferlerimizi titizlikle yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar toplam iç transferde 6, dış transferde 13, alt yapıdan da 2 futbolcu olmak üzere toplam 21 futbolcuyla mukaveleme imzaladık ve bu 21 futbolcumuz şu anda kamp kadromuzda yer almaktadır. Yeni transferler için de bazı futbolcularla görüşmelerimizi devam ettirerek Erzurum kampı öncesinde tüm transfer hazırlıklarımızı tamamlayacağız.
Alt yapıya da önem veren bir kulüp olarak istikbal vadeden oyuncularımızı Ordu’daki kampımıza dahil ettik. Yine Sinan Hocamızın istediği mevkilere uygun futbolcularla da görüşmelerimiz devam etmektedir tüm spor kamuoyu tarafından bilinmesini arz ederiz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.