15 YAŞINDAKİ EMRE GECE GİRDİĞİ DENİZDE CAN VERDİ

Asayiş 11.07.2015 - 01:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3178+ kez okundu.
 

15 YAŞINDAKİ EMRE GECE GİRDİĞİ DENİZDE CAN VERDİ

Fatsa’da gece serinlemek için denize giren 15 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

Her yıl 10’larca boğulma vakasının yaşandığı Ordu’da dün gece Fatsa İlçesi’nde serinlemek için gece denize giren 15 yaşındaki genç boğularak yaşamını kaybetti. Fatsa Balıkhanesi önünde gece saat 02.00 sularında denize giren Emre Kabal birden gözden kayboldu. Emre’nin denizden çıkmadığını gören arkadaşları hemen polise haber verdi. Emre Kabal’ın cesedini denizden dalgıçlar çıkarttı. Emre’nin denize girdiği yerden daha önce kum alındığı belirlendi. Ortaokulu bu sene bitiren Emre’nin cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ve savcılık tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Fatsa’da gece serinlemek için denize giren 15 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

Her yıl 10’larca boğulma vakasının yaşandığı Ordu’da dün gece Fatsa İlçesi’nde serinlemek için gece denize giren 15 yaşındaki genç boğularak yaşamını kaybetti.

Fatsa Balıkhanesi önünde gece saat 02.00 sularında denize giren Emre Kabal birden gözden kayboldu. Emre’nin denizden çıkmadığını gören arkadaşları hemen polise haber verdi. Emre Kabal’ın cesedini denizden dalgıçlar çıkarttı. Emre’nin denize girdiği yerden daha önce kum alındığı belirlendi.

Ortaokulu bu sene bitiren Emre’nin cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ve savcılık tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.